Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Θεματα
«Ραγιάν»: η φάρμα στο Κιλκίς που αναβιώνει τη γαστρονομική παράδοση του Πόντου
Ο Στάθης Χαρπαντίδης είναι 13 χρόνια food and travel blogger, αγαπά την ευζωία γιατί η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις, του αρέσουν τα ταξίδια, υμνεί τις γεύσεις και λατρεύει τη ροκ μουσική. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μαγειρική. www.newharpas.blogspot.com
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης αναδεικνύει τον ποντιακό γαστρονομικό πολιτισμό και διαδίδει τους θησαυρούς του στις νεότερες γενιές
Ξελιγωτική μυρωδιά, ρουστίκ γεύση
Ανήκε στον Σεφαραδίτη έμπορο Νισήμ Ταραμπουλούς
Έλληνες και Τούρκοι σμίγουν εδώ για να γλεντήσουν και για το καλό φαγητό
Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά
Την τιμούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια