Για σένα που το ψάχνεις, και θέλεις να ξέρεις τα πάντα γύρω από τις τάσεις του καφέ
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Τρώνε αποκλειστικά πρόβειο κρέας, κάνουν έρευνα καιρό πριν επιλέξουν την ταβέρνα και ο λογαριασμός ξεπερνάει τα 500 ευρώ το τραπέζι
Μέσα στο τελευταίο εργαστήριο «haute couture» αμπαζούρ της Αθήνας με την τεχνίτρια Ολυμπία Περβολαράκη
Σερβίρονται 16 premium ετικέτες, από τεκίλες μέχρι ουίσκι, αποκλειστικά μέσα σε σοκολατένια σφηνοπότηρα που τρώγονται
Από την Αθήνα μέχρι τα Ελληνικά Β. Ευβοίας, διασχίζοντας 12 δήμους και μαζεύοντας σκουπίδια για 6 μέρες
Από την οδό Βουλής μέχρι το Κολωνάκι και τον σταθμό Λαρίσης ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους επόμενους μήνες ή έχουν ήδη ανοίξει και τα επισκεφτήκαμε ένα-ένα.
Πώς από το «με φώναζαν ”γορίλα” στο σχολείο», το μοντέλο ελληνικής καταγωγής διακρίθηκε σε διαγωνισμό ομορφιάς, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την ενδυνάμωση των γυναικών.
Οι αγελάδες πηγαίνουν μόνες τους για άρμεγμα στην ρομποτική φάρμα του 33χρονου Θωμά Νότα
Η Ελένη Ξάφη ανεβάζει βίντεο στο YouTube για τη ζωή της στο Kawasaki, τα ιαπωνικά ήθη κι έθιμα και τις γαστρονομικές εκπλήξεις
Ο Μάριος Πουλημάς και ο Δημήτρης Μανάβης είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα παραγωγοί λυκίσκου, του βοτάνου που θεωρείται πράσινος χρυσός