Γνωρίζουμε τους οινοποιούς του αύριο, την δουλειά και την φιλοσοφία τους
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
31°
![123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg 123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg)
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Δοκιμάζουμε τα πειραγμένα σουβλάκια του Χάρη Νικολούζου στον Μίμη
Όταν οι καλύτερες βουτιές γίνονται στην αθηναϊκή ριβιέρα
Εμπειρία fine dining με γαστρονομική ηθική στο ΚΠΙΣΝ
Οι διάσημοι σεφ όπως κάθε καλοκαίρι κάνουν γαστρονομική απόβαση στα νησιά
Ο Λευτέρης Αραπάκης δίνει κίνητρο στην τοπική αλιευτική κοινότητα να συλλέξει τα πλαστικά από τη θάλασσα, βοηθώντας το οικοσύστημα να ανακάμψει.
Ο Krystian Kowalewski και η Noa Diorgina «έπλευσαν» προς τη νίκη στον παγκόσμιο τελικό του Free running
Θα ήθελε ποτέ κανείς να είναι γείτονας με ένα ανάποδο σπίτι στο Πικέρμι;
Aνεβαίνουμε στους πρόποδες της Βάλια Κάλντα και μαγειρεύουμε υπαίθρια τρούφες και μανιτάρια
«Ποτέ δεν είσαι πολύ μικρός για να αλλάξεις τον κόσμο»