Η Θεσσαλονικιά ζαχαροπλάστης που πρωταγωνιστεί στην γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου, μιλά για τα αγαπημένα της γλυκά
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Οι σεφ μας προτείνουν cult μαγειρεία, πατσατζίδικα, ψαροταβέρνες και sushi bars, fine dining προτάσεις, τζελάτι και κοκτεϊλάδικα.
Ένα βιβλίο με 60 συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής γεφυρώνει τη γαλλική με την ελληνική κουζίνα
Η ιδέα του 'Sis n Bro' γεννήθηκε, όταν η παρέα έμαθε πως οι κάλτσες είναι το νο.1 προιόν ζήτησης των ανθρώπων σε αστεγία, γιατί δεν δωρίζεται.
Δημιούργησε έναν χώρο στο Ψυχικό που κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία της δημιουργίας από την αρχής ως το τέλος.
Σε ένα παραδοσιακό οινοπωλείο στου Ζωγράφου η Ελένη και η Χριστίνα Λέτσιου προσφέρουν ασκούς με 30 ποικιλίες μικρών παραγωγών
Μόλις κυκλοφόρησε από την PanikOxygen το νέο του τραγούδι «Στο ίδιο μου το ψέμα»
Η Μαρία Ευσταθίου και ο Ηλίας Κοέν, επιστρέφοντας από τη Νέα Υόρκη, έδωσαν λύση σε μία από τις μεγαλύτερες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι χειροτέχνες στην Αθήνα
H 26χρονη που καλλιεργεί βιολογικούς αμπελώνες, ετοιμάζει οινοποιείο με επιβλητική θέα σχεδόν σε όλη τη δυτική Σάμο
Οι πίτες ενός ξεχασμένου χωριού 20 κατοίκων στην ορεινή Ευτυτανία φτιάχονται στην Γλυφάδα