Καφές, κρασί και deli- τρία σε ένα-στον νέο all day γαστρονομικό πολυχώρο του κέντρου.
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg 123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg)
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η 21χρονη Δωροθέα Ιατρού διηγείται το ταξίδι από τη διάγνωση μέχρι την πρώτη της περούκα και την αποδοχή
Θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε άλλο, για την 27χρονη όμως στο κατάστρωμα πλοίου, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι προτεραιότητα.
Πώς μια μικρή κάβα στην καρδιά της Δανίας μαθαίνει στους Σκανδιναβούς να πίνουν ελληνικό κρασί
Δημιουργεί τα «Pot», κλειστά οικοσυστήματα που με ελάχιστη φροντίδα καταφέρνουν να επιβιώνουν και να βλασταίνουν χωρίς να χρειάζεται κάποιος να τα ποτίσει.
Η μέρα της ξεκινάει στο μαντρί από το χάραμα και συνεχίζει με τη βοσκή του κοπαδιού. Η νεαρή κτηνοτρόφος περιγράφει την καθημερινότητά της στο χωριό Γαβαλά
Το concept store στο ιστορικό νεοκλασικό της Σόλωνος επαναλειτουργεί και σπεύσαμε να περάσουμε μια βόλτα
Project Qoppa: Οι Φρόσω και Φιλιώ Θεοδώρου ασχολούνται με τον ελαιoτουρισμό σε ένα μικρό χωριό της Κορίνθου
Eλληνικός της παρηγοριάς στην χόβολη, φρέντο, σπιτικό γαλακτομπούρεκο και λουκουμάκια από τον Βόλο κάνουν τους Γάλλους να αναφωνούν «Oh là là!»
Η Βάσω Σιδηροπούλου παλεύει ενάντια στα στερεότυπα με ένα φιλμ μικρού μήκους