Κάπου ανάμεσα στους πάγκους τις βλέπεις να καθαρίζουν το κρέας ή το ψάρι. Γυναίκες μαθημένες σε τέχνες δύσκολες, διηγούνται τις ιστορίες τους
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg 123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg)
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Les Papallones, Forget about it και Κοlor είναι οι τρεις νέες αφίξεις για τις οποίες σύντομα θα μιλούν όλοι
Ο 26χρονος Γιώργος Φλόκαρης καλλιεργεί κολοκυθοανθούς στο κτήμα του στη Θεσσαλονίκη
Tο αγαπημένο της soundtrack, το fashion icon που θαυμάζει, τα στέκια που συχνάζει και το νέο της single «Midnight»
Η 26χρονη εγγονή μετατρέπει το παραδοσιακό τυροπωλείο του παππού στο πιο new age τυράδικο της Βαρβακείου
Η «μαμά» τους Ναταλία Τκατς προσάρμοσε τις συνθήκες μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της προκειμένου να φτιάξει το ιδανικό περιβάλλον για τα κατοικίδιά της
Οι pole dancers Les Felines από την Θεσσαλονίκη φωτογραφίζονται με συνθήματα κατά του slut shaming
Η 26χρονη εγγονή μετατρέπει το παραδοσιακό τυροπωλείο του παππού στο πιο new age τυράδικο της Βαρβακείου
Η ομάδα Ask Mana παίρνει τα σεμεδάκια από τις παλιές τεράστιες τηλεοράσεις και τους δίσκους σερβιρίσματος και τα μετατρέπει σε κούκλες
Για την pastry chef του Simul τα γλυκά από το παρελθόν είναι τάση