Από τα μουσεία της Ιταλίας στα μιτάτα της Κρήτης
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κατερίνα Καμπόσου
Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και από εργαστήρι δημοσιογραφίας. Εργάζεται από το 2016 στην παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, στο ελεύθερο ρεπορτάζ για τηλεοπτικά δελτία και ως φωτορεπόρτερ. Τώρα είναι ρεπόρτερ της Athens Voice. Στα αγαπημένα της, η επικαιρότητα, θέματα πόλης και θετικές ειδήσεις για πρόσωπα που καινοτομούν. katerinakamp@yahoo.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Πώς η παράδοση της Ερεσσού της Λέσβου έφτασε στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης
Στο γκαράζ του φιλοξενεί ιστορικά οχήματα που ανακατασκεύασε και περίπου 500 ρετρό αντικείμενα που βρήκε σε βενζινάδικα και παλαιοπωλεία ανά την Ελλάδα
Φιλοξενεί σπίτι του μια συλλογή από μικρά, μεγάλα, σπάνια, mainstream, εγχώρια, τροπικά, ανθισμένα ή όχι φυτά και ένα αυτοσχέδιο "νοσοκομείο φυτών".
Mεταμεσονύκτιο σουβλάκι, παγωτό στο χέρι ή noodles; Μια συζήτηση για τo αθηναϊκό street food με τον νικητή του ΜasterChef 2022
Όλα τα ζωάκια που έχουν διασωθεί έχουν όνομα και αντιμετωπίζονται ως αυτόνομες προσωπικότητες
Η γαστρονομία της Ικαρίας με τη ματιά μιας οικογένειας χορτοφάγων του νησιού
Ένας «σύγχρονος Ήφαιστος» που φιλοτεχνεί στο χέρι ασπίδες, περικεφαλαίες και πανοπλίες
Χρώματα, σχέδια, κεντήματα πάνω σε καπέλα και αξεσουάρ για τα μαλλιά για να πάρεις ιδέες
Μόλις προσγειώθηκε το viral παγωμένο επιδόρπιο που τρώγοντάς το κανείς δημιουργείται το "εφέ δράκου"