Για ψαράκι φρέσκο, νόστιμο, φτηνό
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
32°
![43861-98572.jpg 43861-98572.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/contributor/43861-98572_0.jpg)
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Γαστρονομία χωρίς σύνορα. Η Νέα Υόρκη για μια βραδιά στου Vezene
«Μαγειρική ποίηση» από τον Carlo Mirarchi σεφ-ιδιοκτήτη των διάσημων εστιατορίων Roberta’s και Blanca στο Brooklyn
Θεματα
Ο αθηναϊκός Βασίλαινας μόλις άνοιξε και λάμπει
Το ιστορικό εστιατόριο περνάει στη νέα του εποχή
Θεματα
Barrio: Υψηλή γαστρονομία στο Γκάζι; Ε, ναι…
Την κουζίνα επιμελείται ο εξαιρετικός Τάσος Μαντής
Θεματα
Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ
Στο Θα σε κάνω Βασίλισσα μόνο για μια εβδομάδα
Θεματα
Oh My Greek Week: Η ελληνική γαστρονομία ταξιδεύει στη Μελβούρνη
Συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής σκηνής