Μιλάμε με τον Ντίνο Στεργίδη, της διοργανώτριας εταιρείας Vinetum, γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Πώς τα καταφέρνουμε όλοι και βγαίνουμε μετά από 40 μέρες νηστείας πιο τροφαντοί, είναι να απορείς...
Τσικνοπέμπτη, το ετήσιο και πολυαγαπημένο Φεστιβάλ χοληστερίνης (...της καλής)
Και βγάζει στη στεριά σφυρίδες, συναγρίδες, ροφούς και αστακούς… έτοιμους να μιλήσουν!
Η Cookoovaya ξεκινάει τη νέα εποχή του εθνικού μας street food
Γαλλικά κρασιά και εξαιρετικό φαγητό από τον Alain Parodi
Το γνωστό εστιατόριο κλείνει φέτος τα 25 του χρόνια