Είναι καινούργια, καλοκαιρινά και θέλουν να γίνουν το επόμενο talk of the town
![43861-98572.jpg 43861-98572.jpg](/images/480x480/3/jpg/sites/default/files/contributor/43861-98572_0.jpg)
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Δημιουργική κουζίνα επιπέδου σε φόντο αιγιοπελαγίτικο
Tόσο κομψό και νόστιμο που μπορείς να πας για πρωινό και η νύχτα να σε βρει ακόμα εκεί...
Τι πίνει ο Αθηναίος; Μιλώντας για τάσεις, και κυρίως πίνοντας ωραία κρασιά με τη Φωτεινή Παντζιά, ιδιοκτήτρια του κοσμαγάπητου wine bistro By the Glass.
Μπήκαμε στο μυαλό 13 ελλήνων σεφ και μάθαμε πώς βλέπουν αυτοί το φαγητό όταν δημιουργούν τα πιάτα που μας προσφέρουν
Ένα ακόμη εγχείρημα του Τάσου Ντούμα, αυτή τη φορά σε μορφή all day. Ναι, αλλά τι all day...
Όλο το νησί είναι στο πόδι για να σου δείξει την ομορφιά της παράδοσης
Εστιατόρια, καφέ, wine bars, streed food, all day στάσεις. Εδώ ξεκινούν πάντα τα καλύτερα!
Έκρηξη νέων ξενοδοχείων στην Αθήνα κι ένα city life που ομορφαίνει τη ζωή μας
Ο Φιλάρετος Ψημένος είναι ο συγγραφέας του και μας μιλάει για τις «Γαστρονομικές ανησυχίες ενός ξενοδόχου» και άλλα ωραία…βουκολικά.