Το «φαγητό στον δρόμο» πια είναι τα πάντα όλα, από έθνικ μέχρι γκουρμέ
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Μανίνα Ζουμπουλάκη
Γεννήθηκα το 1960, μεγάλωσα στην Καβάλα, γράφω στα περιοδικά από τις αρχές της δεκαετίας του '80 μέχρι και σήμερα. Κατά καιρούς είμαι ραδιοφωνική παραγωγός. Έχω γράψει 20 βιβλία, δύο σενάρια ταινιών μεγάλου μήκους, δύο σήριαλ, ένα σενάριο τηλεταινίας και πολλά διηγήματα: αυτά είναι όσα έχουν κυκλοφορήσει γιατί είναι κι άλλα που δεν είδαν ακόμη το φώς. Αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ο εικαστικός μιλάει για την έκθεση και την καλλιτεχνική διαδικασία που τον έφερε ως εδώ
Όταν μεγαλώνουν τα παιδιά, ο ρόλος της μαμάς μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Κλασικό κινέζικο εστιατόριο με παραδοσιακές συνταγές που τις προτιμούν οι Κινέζοι, άρα και εμείς όταν θέλουμε Κινέζικο
Το καινούργιο “Izakaya” άνοιξε και στρώνει μενού, εκτός από κόκκινο χαλί
Βρήκαμε χειροποίητη ρώσικη σαλάτα εξαιρετική… και μερικά πιροσκί επίσης πολύ πετυχημένα, αλλά η ρώσικη είναι το κυρίως θέμα, και τα σπάει
Να διαβάζουν, εννοείται. Και πολύ άργησαν
Η κατηγορία είναι αυτό που λέμε «niche» και τα ελληνικά κεριά “Choe” διαπρέπουν διεθνώς σε αυτήν τη δύσκολη πίστα.
Ας μην πέσουμε στα πατώματα φέτος, μόλις περάσουν οι γιορτές…
Είναι μερικές μέρες που ξεκινάνε στραβά και φαίνονται ατελείωτες, επειδή παραμένουν στραβές μέχρι να κλείσουν, ως μέρες.