Ψωμί με φυσικό προζύμι και τρυφερές σφολιάτες στον ολοκαίνουργιο φούρνο της Αθήνας
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Λίγο έξω από την Αθήνα συμβαίνουν μικρά, οινικά θαύματα…
Στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους οι άνθρωποι καλλιεργούν αμπέλια από την αρχαιότητα
Δεν κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς σοκολάτα!
Εκεί ψηλά στην Επανομή, πολλά συμβαίνουν…
Έχουμε ακόμη δικαίωμα στο τσίπουρο!
Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου από το 1994 η κυρία Μαίρη μαγειρεύει όλα τα φαγητά που μας μεγάλωσαν
To X-mas LOVEbread είναι τυλιγμένο σε βαμβακερό πανί που δημιούργησε ο ζωγράφος Γιώργος Χαδούλης
Μια ελπίδα για τα αγαπημένα μας στέκια
Η νέα σειρά που απογειώνει τη μαγειρική σου