Τα είδη του ψωμιού και μερικοί από τους καλύτερους αθηναϊκούς φούρνους
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η υψηλή γαστρονομία μπήκε στις κουζίνες μας
Μόλις άνοιξε κι είναι υπέροχο
Με τέτοιο καιρό, το μόνο που θέλεις είναι κάτι να αχνίζει...
Σε ένα μικρό χωριό της Μακεδονίας οι καλλιεργητές πράσων συνεργάζονται με τη φύση
Η γαστρονομία της Λήμνου ζωντανεύει μέσα από τα πιάτα κορυφαίων σεφ
Η καλλιτέχνης Πάκυ Βλασσοπούλου, η αρχιτεκτονική ομάδα A Whale’s Architect και η αρτοποιήτρια Ελισάβετ Κουλούρη ανταλλάσουν σκέψεις γύρω από το ψωμί
Ο μύθος του Απόλλωνα και της Αφροδίτης ζωντανεύει σε έναν τοίχο με εμβαδόν 170 τετραγωνικών μέτρων