Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Μαγειρεύοντας με τις γυναίκες της Sapa – ό,τι πιο συγκλονιστικό έζησα στο Βιετνάμ
Θεματα
Κουνουπίδι: ένα απροσδόκητο τρεντ στα αθηναϊκά εστιατόρια
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Resto
Η νόστιμη ιταλική κουζίνα του Luca Piscazzi στο Gorlomi
Μια μικρή, εκλεπτυσμένη Ιταλία στο Κολωνάκι
Θεματα
Τα πιο λαμπερά ρεβεγιόν της πόλης
Ξενοδοχεία και εστιατόρια μας περιμένουν με εορταστικά μενού
Θεματα
Οδηγός Michelin 2024: Τα αθηναϊκά εστιατόρια που βραβεύονται φέτος με αστέρι Michelin
Νέα εστιατόρια μπαίνουν στον Οδηγό, αλλά υπάρχουν και δυσάρεστες εκπλήξεις
Resto
Στην ολοκαίνουργια Psarlou για ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά
Μια βόλτα στα Βόρεια για πεντάφρεσκο ψάρι είναι πάντα μια καλή ιδέα
Resto
Στο καινούργιο Osteria Mamma νιώθεις σαν να μπήκες στο σπίτι μιας οικογένειας. Κι έτσι είναι.
Το εστιατόριο της σεφ Ελένης Σαράντη είναι αφιερωμένο στην ιταλική κουζίνα και στην οικογένειά της
Resto
Nice n Easy Piraeus Tower: Ένας ολόκληρος όροφος στον Πύργο Πειραιά αφιερωμένος στη γαστρονομία
4 διαφορετικά εστιατόρια σε έναν όροφο