Ένα σεμινάριο για τα μυστικά των οστρακοειδών στα πλαίσια της εβδομάδας γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Δημιουργική ελληνική κουζίνα, βιώσιμη γαστρονομία και θέα Ακρόπολη
Το zero food waste στο fine dining
Όλα όσα συμβαίνουν τώρα σε μία από τις κεντρικότερες συνοικίες της Αθήνας
Το εστιατόριο που αγάπησαν πολλοί στη δεύτερη εποχή του
Κολασμένα σάντουιτς και κρασί by the glass στη Σπετσών
Αχνιστές πίτσες, θεϊκά ραβιόλι και dolce vita στον πεζόδρομο της Αγίας Θέκλας
Μιλήσαμε με την Αικατερίνη Γαβρίλη, που συνεχίζει σήμερα την οικογενειακή επιχείρηση
Μιλάμε μαζί του λίγο πριν την παρουσίαση του πρώτου του δίσκου