karathanos.jpg

Δημήτρης Καραθάνος

O Δημήτρης Καραθάνος αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά από το 2002. Εργάζεται στην Athens Voice από το 2005. Παίζει ροκ εν ρολ και κυκλοφορεί δίσκους με τους Dread Astaire, τρέχει μαραθωνίους και διαβάζει πολύ, προπάντων John le Carré. Ζει στη Θεσσαλονίκη. twitter: @dkarathanos

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

25406-59147.JPG
Συλλήψεις οπαδών της Άρσεναλ για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου στο Λίβερπουλ

Τέσσερις οπαδοί της Άρσεναλ συνελήφθησαν μέσα στο στάδιο Άνφιλντ, στο περιθώριο του κυριακάτικου ντέρμπι της Premier League, αφότου ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε κεντρικό δρόμο του Λίβερπουλ. Ο Στιούαρτ Σμιθ, 33χρονος κάτοικος Λονδίνου, πέθανε στο νοσοκομείο τις πρωινές ώρες. Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, οι υποψίες συνέκλιναν σε δύο 39χρονους, έναν 37χρονο και έναν 27χρονο αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών με την κατηγορία της δολοφονίας.

25295-58956.jpg
Εισαγγελική παρέμβαση και εξηγήσεις στον υπουργό Παιδείας για τον πρύτανη του ΑΠΘ

Εξηγήσεις ζήτησε ο υπoυργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος από τον πρύτανη του ΑΠΘ και πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την Αξιοποίηση και Διαχείριση της Περιουσίας του Iδρύματος κ. Ιωάννη Μυλόπουλο, για όσα του προσάπτει σε χθεσινό του δημοσίευμα ο «Ελεύθερος Τύπος», περί υπέρογκων και προκλητικών δαπανών.