Λειτουργεί για περισσότερα από 50 χρόνια - Μόλις τέσσερα είδη στο μενού
ΑΣΤΕΡΙΑ MICHELIN
Τα αστέρια Michelin (étoiles Michelin) είναι τα βραβεία κόκκινων ταξιδιωτικών οδηγών (Guide rouge) σε εστιατόρια για το φαγητό τους. Πολυπόθητα από όλους τους chefs αποτελούν τη μεγαλύτερη βράβευση για ένα εστιατόριο. Ξεκίνησαν από τη Γαλλία από έναν οδηγό που δημοσιεύθηκε το 1900 από τους Andre και Edourd Michelin – τους ιδρυτές της εταιρείας ελαστικών Michelin.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ TAG
αστερια Michelin
Εδώ όπου θα δοκιμάσεις fusion προτάσεις με βάση τη μεσογειακή κουζίνα
Προορισμός για κάθε λάτρη της γαστρονομίας
Ο head chef του CTC περιγράφει τη ζωή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου, πλάι στον Αλέξανδρο Τσιοτίνη
Τα εστιατόρια Hervé, Tudor Hall και Patio κερδίζουν από ένα αστέρι Michelin για πρώτη φορά
Χαρακτηρίζεται ως το τελευταίο προπύργιο της κλασικής γαλλικής υψηλής κουζίνας του Λονδίνου
Ο Απόστολος Τραστέλης και ο Τάσος Μαντής μιλούν για τα εστιατόριά τους
Πρόκειται για τον Γκι Σαβουά ιδιοκτήτη του «Monnaie de Paris»
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη