ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

33434-74129.jpg
Βλαβερό για την προσωπικότητα και τη συνεκτικότητα των κοινωνιών το διαδίκτυο, δείχνει νέα έρευνα

Κοινωνικά δίκτυα και διαδικτυακά παιχνίδια αλλάζουν την άποψη του χρήστη αναφορικά με το ποιος είναι και ποιος είναι ο ρόλος του στη ζωή, σύμφωνα με νέα μελέτη Βρετανών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC. Την έρευνα, με τίτλο «Ταυτότητες του μέλλοντος» που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής κυβέρνησης, υπογράφει ο καθηγητής σερ Τζον Μπέντιγκτον. Όπως υπογραμμίζεται στα συμπεράσματα της μελέτης, «οι ανθρώπινες κοινωνίες γίνονται, συνεχώς, λιγότερο συνεκτικές».

33433-74128.jpg
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η κυβέρνηση για τις απεργίες στο Μετρό

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η κυβέρνηση για τις απεργίες στο Μετρό. «Η απεργία είναι σεβαστή, αλλά θα πρέπει να τηρούνται οι όροι. Οι ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής επιφέρουν αναστάτωση και δεν μπορούν να συνεχιστούν», δήλωσε ο γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος.

33432-74127.JPG
Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Αναστάτωσαν και σήμερα τις αρχές τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Συγκεκριμένα, στις 8:30 το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και ένα λεπτό αργότερα και στο τηλεφωνικό κέντρο της ιστοσελίδας Zougla.gr και είπε ότι «υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στην Ευελπίδων. Υπάρχει χρονικό περιθώριο 92 λεπτών. Την Κυριακή δεν πρόλαβαν» κάνοντας αναφορά στην έκρηξη στο Μαρούσι.

33429-74124.jpg
Τα γραπτά μένουν: 170 δισ. tweets στη Βιβλιοθήκη του αμερικανικού Κογκρέσου

 Τον Απρίλιο του 2010, το Twitter συμφώνησε να παραχωρήσει στη Βιβλιοθήκη του αμερικανικού Κογκρέσου το ιστορικό με τα μηνύματα που είχαν φιλοξενηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή στο σάιτ από την έναρξη της λειτουργίας του, αλλά και όλες τις δημόσιες αναρτήσεις που θα ανέβαζαν στο εξής οι χρήστες.