ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

35109-76799.JPG
Διορία έως αύριο για τους απλήρωτους του ΠΑΣΟΚ

Καταληκτική η αυριανή μέρα για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους στους απλήρωτους εργαζόμενους του ΠΑΣΟΚ. Σε ανεπίσημη συνάντηση που είχαν με τον διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκο Σαλαγιάννη, οι εργαζόμενοι συζήτησαν την καταβολή των μισθών τους αλλά και το «βάρος της μισθοδοσίας» το οποίο σύμφωνα με τα νέα δεδομένα το κόμμα φαίνεται να μην «μπορεί να σηκώσει» αφού η επιδότηση που λαμβάνει πλέον είναι κατά πολύ μικρότερη σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

35104-76794.jpg
Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στην Αττική

Εννέα μέλη σπείρας που οργάνωνε την εισαγωγή και προμήθεια κοκαΐνης συνέλαβαν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και αναζητούν τρία μέλη ακόμα. Οι έρευνες έδειξαν πως «εγκέφαλος» της οργάνωσης είναι μια 47χρονη γυναίκα βουλγάρικης υπηκοότητας. Τα υπόλοιπα μέλη αναλάμβαναν τη διακίνηση των ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, είτε σε άλλους εμπόρους ναρκωτικών, είτε απευθείας στις πιάτσες τοξικομανών.

35103-76793.jpg
Υπεξαίρεση 1,3 εκ. ευρώ από χρήματα στη μνήμη των μαθητών των Τεμπών

Με την κατηγορία υπεξαίρεσης ποσού μεγαλύτερου από 1,3 εκ. ευρώ από τα ταμεία του Δήμου κατά την περίοδο 2003-2006 παραπέμπονται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και ένας πρώην ταμίας του ίδιου δήμου.

35100-76790.jpg
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεκινά από σήμερα Δευτέρα η υποβολή των αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2013 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών αντίστοιχα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, τα μηχανογραφικά Δελτία θα υποβληθούν σε κοινή προθεσμία, για Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, η οποία θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης-δήλωσης από τους μαθητές λήγει αυστηρά στις 5 Μαρτίου. Μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

35088-76775.jpg
Μπουτάρης: «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο στις Σκουριές»

Έκκληση προς την κυβέρνηση απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με αφορμή την επίθεση στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως «η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων. Αναρωτιόμαστε ποιον άραγε να αντιπροσωπεύουν και ζητούμε από το κράτος να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο».