ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

35527-77606.jpg
Έλληνας ο συνδημιουργός του πρώτου «αυτοθεραπευόμενου» υπολογιστή

Την εντροπία της φύσης χρησιμοποιεί ως πρότυπο ένας υπολογιστής που αναπτύσσεται από το University College London (UCL) για να προβαίνει σε επισκευές πάνω στον εαυτό του και να διορθώνει προβληματικά δεδομένα.

35526-77603.jpg
Το BBC ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη μοναδική γυναίκα οδηγό της Formula 1

Ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Fastest Woman In The World» ετοιμάζει το BBC για την ζωή της Σούζι Γουλφ, της μοναδικής γυναίκας οδηγού δοκιμών στον ανδροκρατούμενο κόσμο της Formula 1. Γεννημένη στο Oban της Σκοτίας, η 30χρονη Γουλφ εντάχθηκε στην ομάδα της Williams τον Απρίλιο του 2012. Νωρίτερα συμμετείχε στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού. Ζει στην Ελβετία με τον Αυστριακό σύζυγό της, Τότο Γουλφ, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε επικεφαλής της Williams και τώρα είναι στη Mercedes.

35525-77602.JPG
Νεαρός αναζητείται για την πυρκαγιά που κατέκαψε τη Χίο τον Αύγουστο

Ύστερα από έρευνες έξι μηνών, η Ανακριτική Υπηρεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου σε συνεργασία με τη Δ/νση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, φαίνεται να βρίσκεται πλέον στα ίχνη του υπεύθυνου για τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε το 1/3 των πράσινων εκτάσεων του νησιού τον Αύγουστο που μας πέρασε.

35524-77601.jpg
Τηλεοπτικό ντεμπούτο από τον μεγάλο γιο του Μάικλ Τζάκσον (video)

Την παρθενική του εμφάνιση ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση έκανε ο μεγάλος γιος του Μάικλ Τζάκσον. Ο Πρινς Τζάκσον πήρε την πρώτη του συνέντευξη για λογαριασμό του «Entertainment Tonight», μια συνεργασία την οποία του εξασφάλισε η θεία του, Λατόγια Τζάκσον. Η πρώτη συνέντευξη του 16χρονου Πρινς ήταν με τους ηθοποιούς Τζέιμς Φράνκο, Ζακ Μπραφ και με τον σκηνοθέτη Σαμ Ράιμι, για το επικείμενο ριμέικ της ταινίας «The Wonderful Wizard of Oz».

35512-77589.jpg
Κρίσιμη συνάντηση αγροτών με τέσσερις υπουργούς σήμερα

Συνάντηση με τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος έχουν προγραμματίσει για σήμερα στις 14:00 οι εκπρόσωποι των αγροτών με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Βαγγέλη Μπούτα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος εξέφρασε χθες, με αφορμή το σημερινό ραντεβού, την ελπίδα για θετική έκβαση της συνάντησης ύστερα και από την εξαγγελία της κυβέρνησης για το αγροτικό πετρέλαιο.