Amita
Smart Life

Γιατί η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 θα μας μείνει αξέχαστη

Μουσική, χορός, και κορυφαία show από αγαπημένους καλλιτέχνες
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Amita Motion: Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 ήταν ακριβώς όπως τη φανταζόμασταν

Το ημερολόγιο έγραφε Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου όταν το ΟΑΚΑ γέμισε ξανά με μουσική, χορό, χαμόγελα και φυσικά την πιο θετική ενέργεια. Άλλη μια χρονιά που η Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion ξεπέρασε τον εαυτό της αλλά και τις προσδοκίες μας και μας πήρε μαζί της σε ένα ταξίδι γεμάτο φωτεινές εμπειρίες που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες προσέφεραν την πιο positive vibe συναυλία της χρονιάς που διήρκησε περισσότερες από έξι ώρες, αφήνοντας ο καθένας το δικό του μοναδικό στίγμα και για αυτό και αποθεώθηκαν από ένα κοινό 70.000 θεατών.

Παρουσιάστριες στην κεντρική σκηνή του μεγάλου event ήταν οι γνωστές και πολύ αγαπητές από το κοινό τους, Youtubers, Dat Lilly και Venetia Kamara  ενώ τους καλλιτέχνες υποδέχονταν και παρουσίαζαν backstage ο Giannis Tsioras και η Upinthehype.

Εμφανίσεις που άφησαν εποχή

Φυσικά από τη σκηνή της ΗΘΕ δε θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη και κορυφαία Ελένη Φουρέιρα που ξεσήκωσε το κοινό με το φαντασμαγορικό show της, όπως μόνο αυτή ξέρει να κάνει.

Επιπλεόν, η ταλαντούχα Anastasia παρουσίασε τις πιο λατρεμένες επιτυχίες της στους χιλιάδες fans που τραγουδούσαν μαζί της. Ο FY έστειλε φυσικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο την θετική του ενέργεια στο κοινό και ο Mente Fuertre ερμήνευσε τα κομμάτια που περίμενε να ακούσει ο κόσμος της ΗΘΕ και κέρδισε για πολλοστή φορά την αγάπη του κόσμου που έσπευσε να τον απολαύσει. Ο Rack που ξέρει καλά πώς να αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές του, τους κάλεσε να συμμετάσχουν σε ένα μουσικοχορευτικό performance που λάτρεψαν και φυσικά ο Sidarta έδωσε τις δικές του ξεχωριστές νότες ενέργειας στη φετινή μουσική οργάνωση.

Η έκπληξη της βραδιάς δε θα μπορούσε να είναι άλλη από την σαρωτική Marina Satti και την ιδιαίτερη εμφάνισή που χάρισε στο μεγάλο κοινό που την απόλαυσε.

Πολλοί ακόμη καλλιτέχνες συνέβαλαν στ να διαδοθεί το μήνυμα της θετικής ενέργειας από άκρη σε άκρη και να ηχήσει με τον πιο δυναμικό και ευχάριστο τρόπο. Apon, Display, Seno, Evangelia, Foxy Lee, Dimitris Giannoulis, Joanne, Juke, Silia Kapsis, Marina Lamprou, Lava & Ropex, OneManShow, Solid Grace και Zaf έγιναν κομμάτι της μοναδικής μουσικής εμπειρίας που συνεπήρε όσους παραβρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ.

«Beat Your Blues» σε πρώτη live εκτέλεση

Η Amita Motion δε σταματά να στέλνει όπου μπορεί και χρειάζεται τη θετική της ενέργεια αλλά και να μετατρέπει τις αρνητικές σκέψεις σε θετικότητα κι αισιοδοξία. Η πρωτοβουλία της «Beats Your Blues» είχε αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Στο πλαίσιο αυτής, η Foxy Lee με τους Arcade, ο Seno με τον Display και ο Zaf με τους Solid Grace δημιούργησαν beats θετικής ενέργειας με την επιμέλεια της Ελένης Φουρέιρα και τα παρουσίασαν live για πρώτη φορά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Θετικές ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας

Πιστή στο σκοπό της να μοιράσει όση περισσότερη θετική ενέργεια μπορεί, μέσω της μουσικής, η Amita Motion έχει σταθερά αφυπνισμένο το αίσθημα της κοινωνικής της ευθύνης και συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες όπως η φετινή στήριξή της στο πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΑΠ που απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως 12 ετών. Έτσι, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν αποτέλεσε απλά μια μέρα ψυχαγωγίας αλλά και μια ευκαιρία για την Amita να ενώσει τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει SMS γεμάτα Θετική Ενέργεια στον 5ψήφιο αριθμό 19811 κι έτσι να στηρίξει το κοινωνικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Στην περσινή διοργάνωση της ΗΘΕ, η Amita Motion δεσμεύτηκε να συμβάλλει με 500.000 € στις προσπάθειες για να αποκατασταθούν οι πληγείσες περιοχές στη Θεσσαλία, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και φυσικά τα κατάφερε. Το παραπάνω ποσό διατέθηκε για την ενίσχυση του έργου που συντονίζει ο ΣΕΒ με σκοπό την μετεγκατάσταση του χωριού της Μεταμόρφωσης, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πλημμύρες. Έτσι, η Amita Motion μετέφερε τη θετική της ενέργεια μέσα από το πιο θετικό μήνυμα ελπίδας για ένα νέο και πιο δυνατό ξεκίνημα. 

Το ηχηρό μήνυμα της θετικής ενέργειας διαδόθηκε κι έτσι η Amita Motion πέτυχε τον σκοπό της και η ΗΘΕ 2024 στέφθηκε με επιτυχία με το κοινό να αποθεώνει την κορυφαία εκδήλωση. Μέχρι την επόμενη φορά που θα ζήσουμε από κοντά την μουσική εμπειρία που μας φέρνει πιο κοντά, μπες και δες τα καλύτερα στιγμιότυπα της φετινής διοργάνωσης από την Amita Motion.

Facebook: Amita Motion
Instagram: amitamotion
TikTok: amita_motion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: amitamotion.gr

#ΗΘΕ2024 #AmitaMotion #PositiveEnergy

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα