Don Julio
Smart Life

Don Julio: Από το χθες στο σήμερα και μόνιμα στην κορυφή

Ανακάλυψε τη συνταγή για την πιο καλοκαιρινή Paloma
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Don Julio: Το No1 ποτό του Μεξικό αποτελεί βάση για την αυθεντική συνταγή Paloma

Καλοκαίρι σημαίνει αναζήτηση δροσιάς και μέρες ξέγνοιαστες. Το πάθος για ζωή ξεχειλίζει και για αυτό οι εμπειρίες αποκτούν πιο έντονες νότες γεύσης και απόλαυσης αυτή την εποχή. Βόλτες με φίλους, τραπέζια περιτριγυρισμένα με ανθρώπους αγαπημένους και χαμόγελα σε αφθονία. Η αναζήτηση των αυθεντικών συναισθημάτων γίνεται λίγο πιο έντονη το καλοκαίρι.

Η Don Julio Blanco, η No1 premium τεκίλα στο Μεξικό παραμένοντας ταυτόσημη με την κουλτούρα του τόπου της, είναι το ιδανικό ποτό για να δροσίσει τις ζεστές καλοκαιρινές σου μέρες και νύχτες. Φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη, διπλής απόσταξης διαλεγμένη στο χέρι, αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των πιο γευστικών και δροσιστικών καλοκαιρινών δημιουργιών σε παραλλαγές που ξετρελαίνουν.

Η Don Julio εκπροσωπεί επάξια όλα όσα ήθελε να δηλώσει ο εμπνευστής της, Don Julio Gonzalez. Σήμερα, η Don Julio αποτελεί ένα ποτό, συνυφασμένο με το πάθος για ζωή και τις αυθεντικές εμπειρίες, που αναδεικνύει την αγάπη για την κουλτούρα της πατρίδας του, του Μεξικό αλλά και την όρεξη του ίδιου του Gonzalez για δημιουργία.  

Όσο η φήμη αυτής της τεκίλα ταξίδευε ανά τον κόσμο, ο Don Julio González παρέμενε πιστός στην κοινότητα που έκανε το πάθος του πραγματικότητα. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργαζόνταν για την ποιότητα και τη χειροτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος αυτού του εμβληματικού ανθρώπου.

Don Julio Paloma

Το πιο hot αλλά και δροσερό ταυτοχρόνως cocktail που trend-άρει το καλοκαίρι είναι φυσικά η iconic Paloma και με την υπογραφή της Don Julio τεκίλα, η συνταγή απογειώνεται. Ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας, η αυθεντική Don Julio Paloma αποτελεί την τέλεια επιλογή για early drinks, απογευματινές βόλτες, night outs ή συναρπαστικά πάρτι. Με απολαυστική νοστιμιά που διαρκεί, συνδυάζεται άψογα τόσο με Mexican food όσο και με πιάτα ή snacks από διάφορες κουζίνες, παρέχοντας κάθε φορά και μια εναλλακτική γευστική εμπειρία.

Λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών και βοτάνων, δροσερή και υφάλμυρη επίγευση που διαρκεί κι εξαιρετικά ισορροπημένη κι απαλή αίσθηση που μένει στον ουρανίσκο είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της που την κρατούν στην κορυφή, καθώς τα αρώματα πιπεριού, οι νότες ορυκτότητας κι εσπεριδοειδών, όπως lime και ροζ grapefruit, την κάνουν να ξεχωρίζει.

Πώς να την φτιάξεις εύκολα και γρήγορα:

Bήμα 1

Αναμειγνύεις:

  • 50 ml tequila Don Julio Blanco
  • 10 ml σιρόπι αγαύης

Βήμα 2

Προσθέτεις πάγο

Βήμα 3

Προσθέτεις 10ml φρέσκο χυμό lime και ανακινείς

Βήμα 4

Συμπληρώνεις grapefruit σόδα

Βήμα 5

Τέλος, γαρνίρεις με μια φέτα γκρέιπφρουτ και αλάτι

Η αυθεντική Don Julio Paloma είναι έτοιμη να την απολαύσεις με την παρέα σου. Όπου κι αν βρίσκεσαι, το σκηνικό ταιριάζει πάντα με μια Paloma, μην πεις πως δε το έχεις προσέξει. Συνόδευσέ την με ό, τι τραβάει η όρεξή σου και γεύσου το καλοκαίρι μέσα από την μοναδική γεύση που παρέχει χρόνια τώρα η Don Julio τεκίλα. Καλή απόλαυση!

Απόλαυσε υπεύθυνα.

#DonJulioTequila #DonJulioPaloma

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα