ΔΕΗ
Smart Life

Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι χρήστες του myΔΕΗ και πετάμε για Νέα Υόρκη

Ο ψηφιακός κόσμος της ΔΕΗ μεγαλώνει συνεχώς με στόχο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΔΕΗ: Νέος διαγωνισμός στο myΔΕΗ με δώρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να ελέγχεις τα πάντα για το ρεύμα του σπιτιού σου από μία και μόνο εφαρμογή; Να μπορείς να ελέγχεις πόσα χρήματα ξοδεύεις, αλλά και πόση ενέργεια εξοικονομείς; Φαντάζει πολύ καλό και είναι αληθινό! Είναι η εφαρμογή myΔΕΗ και για να μιλήσουμε με νούμερα, επειδή οι αριθμοί «μιλούν από μόνοι τους», αυτή τη στιγμή τη χρησιμοποιούν πάνω από 1 εκατ. χρήστες, οι οποίοι κατάφεραν κι έγιναν «κύριοι» του νοικοκυριού τους. Συγκεκριμένα, 1,15 εκατ. πελάτες διαχειρίζονται σήμερα 1,7 εκατ. εγγεγραμμένες παροχές μέσω της ψηφιακής εφαρμογής της ΔΕΗ. 

Τι κάνει όμως αυτό το app τόσο ξεχωριστό και γιατί τόσος κόσμος το εμπιστεύεται; 

Οι χρήστες του myΔΕΗ μπορούν, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε –το τονίζουμε– να παρακολουθούν τις παροχές και τα προσωπικά τους στοιχεία, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και προϊόντα ενέργειας και να έχουν πρόσβαση σε προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης. Ειδικά τώρα που οι περισσότεροι θα φύγουμε διακοπές μακριά από το σπίτι μας, μια τέτοια εφαρμογή μας ανακουφίζει και μας «λύνει» τα χέρια.

Η ψηφιακή εφαρμογή myΔΕΗ μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε εύκολα και γρήγορα ό,τι έχει σχέση με την ενέργεια του σπιτιού, του εξοχικού και του επαγγελματικού μας χώρου. Μπορούμε να ενημερωνόμαστε άμεσα για το υπόλοιπο του λογαριασμού μας, να παρακολουθούμε το ιστορικό όλων των κινήσεών μας, να επιλέγουμε τρόπους διευκόλυνσης πληρωμών, να ανακαλύπτουμε προσωποποιημένες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και να επωφελούμαστε με σημαντικά προνόμια. Ναι και όμως, όλα αυτά σε μία μόνο εφαρμογή!

Και τώρα έρχεται το καλύτερο part. Η ΔΕΗ ενθαρρύνει τους πελάτες της να επιλέξουν την ηλεκτρονική έκδοση των μηνιαίων λογαριασμών μέσω του myΔΕΗ και στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, κληρώνει 10 ταξίδια στη Νέα Υόρκη! Κάνε ό,τι χρειαστεί ως ευσυνείδητος πολίτης και καταναλωτής και σε λίγο θα διασχίζεις την πέμπτη λεωφόρο, γεμάτη/ος ενέργεια! Αυτό ισχύει για τους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής που θα επιλέξουν την ηλεκτρονική έκδοση των λογαριασμών τους ή για αυτούς που τη χρησιμοποιούν ήδη, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση χρήσης χαρτιού. Γιατί πρώτα απ’ όλα, πρέπει να φροντίζουμε τον πλανήτη μας, το μεγαλύτερο μας «σπίτι», και αυτό πρέπει να  επιβραβεύεται.

MyΔΕΗ: Ο ψηφιακός κόσμος της ΔΕΗ

Μέσα από το myΔΕΗ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών καθαρής ενέργειας και ασφάλειας, αλλά και να εξασφαλίσουμε έκπτωση λογαριασμού μέσα από την ενεργοποίηση πάγιας εντολής πληρωμής. Οι χρήστες του myΔΕΗ app μπορούν να επιλέγουν το τιμολόγιο (σταθερό ή κυμαινόμενο) που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους, να βλέπουν και να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους, να τους εξοφλούν και να παρακολουθούν τους διακανονισμούς τους.

Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας 

Ο ΔΕΗ myEnergy Coach, ο εξειδικευμένος σύμβουλος με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του myΔΕΗ. Με τον ΔΕΗ myEnergy Coach μπορούμε να παρακολουθούμε την κατανάλωσή που κάνουμε, να βλέπουμε την ενεργειακή ανάλυση των συσκευών μας, να ανακαλύπτουμε αποτελεσματικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας και να λαμβάνουμε προσωποποιημένες προτάσεις εξοικονόμησης. Αν αυτός δεν είναι ένας πλήρης βοηθός, τότε ποιος είναι; 

Προγράμματα επιβράβευσης

Τα δώρα δεν σταματούν εδώ! Η ΔΕΗ εξασφαλίζει για τους πελάτες της ειδικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από συνεργασίες με κορυφαία brands της αγοράς. Στην ενότητα myRewards στο myΔΕΗ app, οι πελάτες της ΔΕΗ επωφελούνται από τα προγράμματα επιβράβευσης καθώς και τις προσφορές, αφού στο ΔΕΗ myRewards Coupons μπορούν να βρουν δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία κι ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Ακόμη, με το ΔΕΗ myRewards Miles, οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τον νέο ψηφιακό κόσμο myΔΕΗ και να κερδίζουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ, καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του ΔΕΗ λογαριασμού τους. 

Γίνεται φανερό ότι με τον πελάτη και την προτεραιότητα για την κορυφαία εμπειρία αυτού να βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η ΔΕΗ χτίζει μια νέα σχέση μαζί του, αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για μία νέα ψηφιακή εποχή.

Κατέβασε την εφαρμογή myΔΕΗ στο κινητό σου –η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS, Android και Huawei– ή μπες στο https://mydei.dei.gr από τον υπολογιστή σου και, αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, απόκτησε πλήρη πρόσβαση στον ψηφιακό κόσμο της ΔΕΗ.

 

Και θυμήσου… ραντεβού στη Νέα Υόρκη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα