Seaways
Smart Life

Οι ιδανικές καλοκαιρινές εξορμήσεις σε γαλάζιο σκηνικό, με την Hellenic Seaways

Ταξίδεψε με άνεση και κορυφαία εξυπηρέτηση, ακόμη και τα ΣΚ
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Hellenic Seaways: Ταξίδεψε σε Κυκλάδες, Σαρωνικό και νησιά Β.Α. Αιγαίου

Θέλει κόπο η σωστή επιλογή διακοπών; Όταν έχεις λίγες διαθέσιμες ημέρες, πώς κανονίζεις ιδανικά τις διακοπές σου; Πώς βρίσκεις τον πιο εξυπηρετικό τρόπο για να απολαύσεις αυτές τις ημέρες αναψυχής και να είσαι σίγουρος πως θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου; Τα καλοκαιρινά διλλήματα έχουν μία μόνο απάντηση και αυτή είναι η HellenicSeaways. 

Όταν ο χρόνος των διακοπών είναι περιορισμένος, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Αυτό είναι το βασικό trick που κάνει τις καλοκαιρινές εργάσιμες εβδομάδες να κυλούν πιο γρήγορα, αποτελεί το ιδανικό break για τον καύσωνα και σε βοηθάει να διατηρήσεις και το μαύρισμα του καλοκαιριού-ε, δεν γίνεται σωστή ηλιοθεραπεία μόνο στην ταράτσα.

Γρήγορο, άνετο, αξιόπιστο, ευχάριστο. Έτσι θα χαρακτήριζα το ταξίδι του προηγούμενου well-spent Σαββατοκύριακου, με τη Hellenic Seaways. Με τόσους προορισμούς, ήταν ομολογουμένως δύσκολο να αποφασίσω σε ποιο λιμάνι να καταλήξω. Σημασία, όμως λένε πως δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Χρόνο για χάσιμο δεν είχα. Η κράτηση των εισιτηρίων μου πήρε ελάχιστη ώρα, όσο δυο γουλιές καφέ και την Παρασκευή το απόγευμα ήμουν ήδη στον Πειραιά.

Επόμενη στάση: Η κυρά του Σαρωνικού, η Ύδρα.Με εκπτώσεις έως και 50%στα νησιά του Σαρωνικού, στις Κυκλάδες και στο Β.Α. Αιγαίο, από την HellenicSeaways, η εξόρμηση του ΣΚ βγήκε πολύ πιο οικονομική από όσο την περίμενα. Επιπλέον,με το πρόγραμμα επιβράβευσης seasmiles, εξαργυρώνω πόντους για έκδοση δωρεάν ή με εκπτωτικών εισιτηρίων. Την κάρτα μου μπορώ να την εκδώσω είτε μέσω  του seasmiles.com είτε ακόμη κι ενώ βρίσκομαι ήδη εν πλω. Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι προσφορές από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί κανείς. Δες όλες τις προσφορές στη σελίδα της εταιρείας και μην αφήσεις κανένα Σαββατοκύριακο να πάει χαμένο.

Την Ύδρα την επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο. Είναι το νησί που αγάπησα μέσα από τα τραγούδια του Leonard Cohen και κάθε φορά που περπατάω στα λευκά σοκάκια της, περνάω από το σπίτι του αγαπημένου μου καλλιτέχνη σιγοτραγουδώντας "Dance me to the end of love". Αυτή τη φορά, ο τετράποδος φίλος μου, μου κράτησε συντροφιά στο ταξίδι αφού υπήρχε η δυνατότητα κράτησης θέσης για τα κατοικίδια από την Hellenic Seaways.

Οι ημέρες κύλησαν γλυκά κι ανέμελα και την Κυριακή, έχοντας μαζέψει αρκετή ενέργεια και μαύρισμα για να βγει η εβδομάδα, ολοκλήρωσα το τριήμερο ταξίδι μου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα μέχρι τον Πειραιά από το κατάστρωμα της Hellenic Seaways. Ποιος θα είναι άραγε ο προορισμός του επόμενο Σαββατοκύριακου που θα κλείσω με τους νέους πόντους επιβράβευσης που κέρδισα; Ίσως κάτι από Κυκλάδες.

Με τη Hellenic Seaways κάθε καλοκαιρινός προορισμός έχει το δικό του γαλάζιο και μπορείς να το απολαύσεις όποια στιγμή θες, ακόμη και για τις σύντομες διακοπές σου. Ποικιλία προορισμών και προσφορών, σύγχρονος στόλος και διάθεση για αποδράσεις είναι τα συστατικά που διαμορφώνουν το ιδανικό ταξίδι και σε κάνουν να απολαύσεις τον προορισμό σου λίγο περισσότερο. Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου στο hsw.gr κι ετοιμάσου για διακοπές με Hellenic Seaways.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα