PAYZY
Smart Life

Μοιράσου και κέρδισε σε κάθε εμπειρία με το payzy

Τόσες αγορές κι εσύ να βγαίνεις κερδισμένος, γίνεται; Ε, γίνεται!
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

payzy: Η εφαρμογή που κερδίζεις σε κάθε συναλλαγή

Πόσο γρήγορα γεμίζει ένα καλοκαιρινό τσαντάκι; Πολύ γρήγορα! Ειδικά όταν το γεμίζεις με πράγματα που θα μπορούσες να αποφύγεις. Πάρε για παράδειγμα το πορτοφόλι σου. Όπως και να το κάνουμε, το πορτοφόλι είναι κάπως ξεπερασμένο αφού πλέον μπορείς να κάνεις όλες τις συναλλαγές σου μόνο μέσω του κινητού σου αλλά και να κερδίζεις με κάθε αγορά σου. Το καλοκαίρι φέρνει μαζί του διακοπές, συναυλίες, θερινά σινεμά και είσαι έτοιμος να τα απολαύσεις όλα χωρίς έξτρα βάρη. Αν θες να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να κερδίζεις κι εσύ χώρο αλλά και επιστροφές σε μετρητά με τις αγορές σου όπου κι αν είσαι, τότε είσαι στο σωστό άρθρο.

Με την καλοκαιρινή προσφορά του, το payzy σου χαρίζει αμέτρητα 10ευρα. Έως 31/08, για κάθε φίλο που καλείς στο payzy και ολοκληρώνει την εγγραφή του, κερδίζεις 10 ευρώ εσύ και 10 ευρώ ο φίλος σου. Αν καλέσεις δηλαδή 7 φίλους, θα κερδίσεις 70€ εσύ και από 10€ ο καθένας! 

Το payzy ήρθε να σου «λύσει τα χέρια» και να σε βοηθήσει να κερδίζεις σε κάθε συναλλαγή. Η fintech εφαρμογή τελευταίας γενιάς είναι διαθέσιμη για κινητά σε Google Play και App Store, για να κάνεις τις συναλλαγές σου, όπως δεν τις έκανες ποτέ. Με το payzy μπορείς να αποκτήσεις εύκολα έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσεις ψηφιακή χρεωστική κάρτα για να κάνεις όλες τις αγορές σου σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και να πληρώνεις λογαριασμούς. Ήδη περισσότερα από 330.000 άτομα το χρησιμοποιούν καθημερινά. Και πώς να μη γίνει η αγαπημένη εφαρμογή στο κινητό σου, αφού μέσω αυτής μπορείς να ανταλλάζεις χρήματα με τους φίλους σου, μέσω της υπηρεσίας Chat & Pay, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας Split it, είτε στην παρέα, είτε στο ραντεβού, είτε στο γραφείο, δε θα χρειαστεί ξανά να ψάχνεστε για το ποιος θα πληρώσει και πώς αφού μπορείτε να μοιράζεστε όλα τα έξοδα στη στιγμή. Πάρε για παράδειγμα τα έξοδα του ταξιδιού με την παρέα. Πάντα θα υπάρχει αυτός ο ένας που θα κλείνει τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο και θα περιμένει πότε θα αξιωθούν οι υπόλοιποι να του δώσουν τα λεφτά. Ή για παράδειγμα τα έξοδα από γεύμα με φίλους. Ακόμα και οι κρατήσεις για το σινεμά και τις συναυλίες, δε χρειάζεται πλέον να γίνονται ξεχωριστά από τον καθένα, γιατί ξέρεις πως ο αναβλητικός φίλος θα πάει πάντα να κλείσει το εισιτήριό του όταν πλέον στο site θα γράφει "SOLD OUT". Η υπηρεσία Split it από το payzy θα είναι εδώ για εσένα. 

Για εσένα που θες αλλά δυσκολεύεσαι να κάνεις αποταμίευση, η υπηρεσία ηλεκτρονικού κουμπαρά Piggys που διαθέτει το payzy, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις επιτέλους τις οικονομίες που ήθελες, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά, χωρίς να σου κρατάει καμία προμήθεια.  

Το payzy αποτελεί την μοναδική εφαρμογή ηλεκτρονικών πληρωμών στην ελληνική αγορά που σε επιβραβεύει σε κάθε σου αγορά, επιστρέφοντάς σου ευρώ για να τα χρησιμοποιήσεις όπου, όπως και όποτε θες. Συγκεκριμένα, κερδίζεις 1% της αξίας των αγορών σου σε ευρώ, κάθε φορά που πληρώνεις με την payzy κάρτα σου και μάλιστα χωρίς περιορισμούς αφού κερδίζεις ευρώ παντού: από τα καθημερινά σου μικρό-έξοδα, τη διασκέδαση, τους λογαριασμούς, ακόμη και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Και μην βιάζεσαι να τα χαλάσεις, γιατί τα ευρώ που κερδίζεις, δεν λήγουν ποτέ. Take your time και χάλασέ τα όπως και όποτε θες εσύ!

Οι εκπλήξεις του payzy, όμως, δε σταματούν εδώ. Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν κλείσει ακόμα τη διαμονή για τον καλοκαιρινό προορισμό τους, μπες στο στο booking.com/6visaeurope , κάνε κράτηση με κωδικό VISABKNG και κέρδισε έκπτωση έως και 6% στο αγαπημένο σου κατάλυμα πληρώνοντας με την payzy Visa κάρτα σου!

Απόλαυσε το καλοκαίρι σου με το payzy και βγες κερδισμένος σε κάθε συναλλαγή! Μάθε περισσότερα εδώ .

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα