answear.gr
Smart Life

Ρούχα που ντύνουν τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές

Summeroutfits που δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες
Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Answear.gr: Ντύνει με premium τρόπο την κάθε στιγμή σου 

Μιλούν τα ρούχα; Κι αν μιλούν, τι λένε; Από μικρή μου έκανε εντύπωση αυτή η φράση.  Θυμάμαι, «έστηνα αυτί» στην ντουλάπα να ακούσω τι μπορεί να συζητούν. Τότε μπορεί να μην άκουγα κάτι αλλά μεγαλώνοντας κατάλαβα το πόσες ιστορίες μπορεί να δημιουργεί ένα φόρεμα, πόσες αναμνήσεις ένα λευκό t-shit, πόσες εμπειρίες ένα ξεβαμμένο τζιν.

Η νέα καμπάνια της Answear μας εμπνέει να αναλογιστούμε ότι οι επιλογές μας εκφράζουν τις αξίες, τις εμπειρίες και την προσωπικότητα μας. Yψηλής ποιότητας προϊόντα και επιλεγμένα premium brands είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας του brand. Η καμπάνια «Ντύσε τη Ζωή σου με Πολύτιμες Στιγμές» προβάλλεται σε 12 αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Answear, όπως Πολωνία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Σλοβακία και Ιταλία.

Στα φοιτητικά μας και ειδικά την περίοδο της καραντίνας, η βασική μας ασχολία με τις φίλες μου, ήταν να ψωνίζουμε online. Από εκεί και πέρα, το αγαπημένο μας answear.gr αποτέλεσε τη συνήθεια που έγινε λατρεία. Η Σοφία ντυνόταν πιο κομψά. Με τη βοήθειά της διαλέγαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια για τις καλές εξόδους μας. Pencil φούστες, elegant πουκάμισα και πουκαμίσες, ψηλά παπούτσια με όλα τα είδη τακουνιού. Η Νεφέλη αγαπούσε το sport elegant look. Μπορούσε να βρει τα ιδανικά sneakers που τα φοράς από το πρωί στη σχολή μέχρι και το βράδυ στο ποτό. Εγώ ένιωθα πιο πολύ boho. Μακριές φούστες, floral prints, maxi all-day φορέματα. Είχαμε βρει τουλάχιστον ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ικανοποιούσε τις ανάγκες και των τριών μας.

Τα χρόνια πέρασαν. Ρούχα που μας συνόδευσαν σε ραντεβού, αποφοιτήσεις, ταξίδια, συνέχισαν να δίνουν στις στιγμές μας χρώμα, πρόσωπο, ζωή, Εμείς χωριστήκαμε σε Αθήνα-Ρόδο-Κεφαλονιά αλλά κάθε φορά που η μία φοράει κάποιο ρούχο που της χάρισε η άλλη, πηγαίνουμε πίσω σε εκείνα τα χρόνια και ξαναζούμε κάθε γλυκιά στιγμή που περάσαμε μαζί. Μέχρι που μια μέρα...

Σήμερα γάμος γίνεται και τι φοράμε;

Τα δύο γαμήλια προσκλητήρια έγραφαν «14 Ιουλίου κι ώρα 19.00». Στην αρχή συγκινηθήκαμε και οι τρεις μετά από λίγο όμως,  «Μέσα στη ζέστη…», σκέφτηκα «Τι φοράνε τώρα μέσα στο κατακαλόκαιρο;». Αφού κλείσαμε εισιτήρια για Κεφαλονιά, επόμενο βήμα ήταν να κανονίσουμε τα outfit. Είχαμε χρόνια να ασχοληθούμε μαζί με την αγαπημένη μας δραστηριότητα. Το να ψωνίζεις μόνος σου έχει ένα ενδιαφέρον, το να ψωνίζεις, όμως με τους φίλους είναι τριπλή χαρά. Το answear.gr είναι πάντα εκεί για εμάς ακόμα κι όταν η φίλη μας αποφασίζει να παντρευτεί τον επόμενο μήνα και να μας κάνει και κουμπάρες.

Σα σωστές κουμπάρες, χρειαζόμασταν τέσσερα looks, συνολικά. Ένα η καθεμία μας για την τελετή κι ένα για το τραπέζι. Για το πρώτο μέρος του γάμου, σκεφτήκαμε να φορέσουμε κάτι παρόμοιο η μία με την άλλη, σε αντίθετες, όμως, αποχρώσεις. Το maxi φόρεμα ήταν μια από τις επικρατέστερες επιλογές. Με τεράστια γκάμα σε premium fashion brands και διαφορετικά στυλ φορεμάτων ήταν αρκετά δύσκολο να καταλήξουμε.  

Η απόφαση πάρθηκε και η επιλογή μας δικαίωσε. Μακρύ φόρεμα με έξω τον έναν ώμο, με floral print, το ένα σε ψυχρές και το άλλο σε θερμές αποχρώσεις. Τόσο αέρινο, που δεν μας ενόχλησε στιγμή η ζέστη της εποχής. Για παπούτσι επιλέξαμε πέδιλα με μεσαίο τακούνι , για να απολαύσουμε τη στιγμή χωρίς έννοιες. Το φόρεμα ταίριαξε απόλυτα με τον λουλουδένιο στολισμό και ήταν σα να γινόμαστε «ένα» με την πολύτιμη αυτή στιγμή της φίλης μας, δίνοντας τη δική μας glam δόση.

Για το τραπέζι του γάμου, όπως και η νύφη, έτσι κι εμείς επιλέξαμε κάτι πιο άνετο. Η Σοφία προτίμησε την επιλογή της ολόσωμης φόρμας σε απόχρωση του μπλε ρουά η οποία ταιριάζει με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων παπουτσιού. Ο συνδυασμός μπορεί να είναι τόσο "calm and balanced" με πέδιλα σε λευκή ή pastel απόχρωση όσο κι ανατρεπτικός με τα absolute καλοκαιρινά πέδιλα σε pop color. Το look της απογειώθηκε με την προσθήκη της υφασμάτινης τσαντας ώμου, σε χρυσαφί χρώμα που ταίριαξε απόλυτα με την καλοκαιρινή νησιώτικη αλλά κι επίσημη περίσταση.

Eγώ επέλεξα πράσινο σετ φούστας και μπλούζας, συνεχίζοντας το δροσερό floral μοτίβο. Το συνδυάσα με χαμηλά δερμάτινα λευκά σανδάλια που με βοήθησαν να μη σταματήσω το χορό όλο το βράδυ και αντίσοιχα λευκή τσάντα ώστε το outfit να αποκτήσει το κατάλληλο highlight που του αξίζει. 

Τα αξεσουάρ ολοκλήρωσαν όλες τις εμφανίσεις, δίνοντας τις κορυφαίες πινελιές λάμψης τόσο τις δικές μας όσο και της ίδιας της νύφης. Καλοκαιρινά βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν τα outfits μας και μας έδωσαν το κατάλληλο boost αυτοπεποίθησης ώστε για να δημιουργήσουμε μαζί με τη φίλη μας, τις κορυφαίες στιγμές από την σημαντικότερη ημέρα της ζωής της.

Οι φωτογραφίες του γάμου το απέδειξαν περίτρανα, το answear.gr έκανε και πάλι το θαύμα του. Γιατί τα ρούχα μας δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα. Είναι καθρέπτης του χαρακτήρα μας, των εμπειριών μας. Δίνουν φως και ζωή στις στιγμές, «μιλούν» στην ψυχή μας κι αφήνουν αποτυπώματα και μνήμες χαραγμένες στο χρόνο.

Στο answear.gr θα βρεις πάνω από 200.000 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα από περισσότερα από 600 premium fashion brands, όπως Michael Kors, Swarovski, Victoria Beckham, Furla, Tory Burch, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein. Ταυτόχρονα, δημιουργεί θεματικές, περιορισμένες συλλογές του δικού της γυναικείου brand, Answear.LAB ενώ χάρη σε μια προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα, δίνει πρόσβαση στο κοινό της σε έναν εμπνευσμένο κόσμο μόδας.

Δώσε χαρακτήρα στις στιγμές που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, σε όποιο άλμπουμ κι αν βρίσκονται. Επισκέψου το answear.gr και ζήσε την premium fashion εμπειρία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα