EU News

Καιρίδης & Παπαδημούλης για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης

Τι είναι η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και γιατί μας αφορά όλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευρωπαϊκή Ένωση

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Δημήτρης Παπαδημούλης και Δημήτρης Καιρίδης συνομιλούν στο Σεράφειο.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μοναδική και επίκαιρη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συζητήσουν τις προκλήσεις της Ευρώπης και τις προτεραιότητές της. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή με τι ασχολείστε, αυτός είναι ο χώρος όπου θα σκεφτείτε το μέλλον που θέλετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχουν δεσμευθεί να ακούσουν τους Ευρωπαίους και, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους, να δώσουν συνέχεια στις συστάσεις που διατυπώνονται. Έως την άνοιξη του 2022 η Διάσκεψη αναμένεται να καταλήξει σε συμπεράσματα και να παράσχει καθοδήγηση σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

Με αφορμή τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 17:00 συζήτηση - ημερίδα με τη συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδημούλη, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Δημήτρη Καιρίδη, Α΄ Αντιπροέδρου της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων. Η συζήτηση διοργανώνεται στο πλαίσιο της επιμορφωτικής ημερίδας για τους καθηγητές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και θα μεταδοθεί  ζωντανά από το κανάλι του Γραφείου του ΕΚ στο YouTube.

Σημειώνεται πως η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο, το οποίο έχει παραχωρηθεί δωρεάν για τον σκοπό αυτό από το Δήμο Αθηναίων και το ρόλο της συντονίστριας έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ