Αρχειο

Epnewshub: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει το δικό του Twitter

Ένα ξεχωριστό Twitter για τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
b3ccqe-iiaakaij.jpg

Το Epnewshub περιέχει τα ποστ όλων των ευρωβουλευτών και των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Twitter

Τον δικό του ιστότοπο που φιλοξενεί τα Tweets των 751 ευρωβουλευτών έχει πλέον το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Κάθε ποστάρισμα, κάθε φωτογραφία και βίντεο βρίσκονται σε διαφορετική περιοχή και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στα tweets όλων των ευρωβουλευτών.

Στη σελίδα Epnewshub μπορείς τόσο να ψάξεις για τα posts ενός συγκεκριμένου Ευρωβουλευτή, όσο και να σκρολάρεις για να δεις τις διαφορετικές ευρωπαϊκές θέσεις στα επιμέρους καθημερινά θέματα που προκύπτουν. Ταυτόχρονα μπορείς να αναζητήσεις τις θέσεις ενός συγκεκριμένου πολιτικού φορέα ή να ψάξεις τα tweets του ίδιου του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Παράλληλα σε αυτό το… Ευρωπαϊκό Twitter μπορεί ο καθένας να ψάξει στο χρονολόγιο και να αναζητήσει τα tweets μιας συγκεκριμένης περιόδου και επομένως το Epnewshub καθίσταται ταυτόχρονα και δημοσιογραφικό εργαλείο για εκείνους που ασχολούνται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Βίντεο και φωτογραφίες βρίσκονται σε διαφορετικό section διευκολύνοντας κι άλλο το έργο όσων ψάχνουν για τα τιτιβίσματα πολιτικών και αξιωματούχων, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί κάποιος να βρει και τα νέα του ίδιου του Κοινοβουλίου από το γραφείο τύπου του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ