Trending Now

Όσκαρ 2022: Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Η φωτογραφία που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Νικόλ Κίντμαν
Νικόλ Κίντμαν © Τwitter

Όσκαρ 2022: Η αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν – Πώς έγινε viral και συνδέθηκε με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ.

Η 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ σημαδεύτηκε από ένα απρόσμενο γεγονός: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ προκάλεσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων. Όπως σημειώνει η Daily Mail, μια φωτογραφία της 54χρονης Νικόλ Κίντμαν, η οποία φαίνεται σοκαρισμένη, γρήγορα έγινε viral στο Twitter. Με τους χρήστες να ισχυρίζονται ότι η εν λόγω αντίδραση της ηθοποιού συνέβη τη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χτυπούσε τον Κρις Ροκ.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από το περιστατικό. Αυτό όμως δεν πτόησε του χρήστες των social media να κάνουν την ηθοποιό meme.

«Το Όσκαρ καλύτερης αντίδρασης παίρνει η Νικόλ Κίντμαν», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Η Νικόλ Κίντμαν αντιδρά στο περιστατικό των Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ στα #Όσκαρ. Ένα νέο meme γεννήθηκε», ανέφερε ένας άλλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε σχολιαστεί και παλαιότερα για τον τρόπο που χειροκρότησε σε τελετή απονομής Όσκαρ.

 

Όσκαρ 2022: Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

 

Ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε έξαλλος στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ αφήνοντας αποσβολωμένη όλη την αίθουσα. Ο Κρις Ροκ μόλις είχε κάνει ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Σμιθ - η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ έχει αλωπεκία - προκαλώντας το ξέσπασμα του ηθοποιού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γουίλ Σμιθ παραλάμβανε το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη «Μέθοδο των Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα. Ελπίζω η Ακαδημία να με καλέσει ξανά σε τελετή της», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογηθεί για την πράξη του.

Γουίλ Σμιθ
Γουίλ Σμιθ © EPA/ETIENNE LAURENT

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.