Trending Now

O Στάθης Παναγιωτόπουλος σε 26 λεπτά

Το νέο webisode του Lollipop Frames (video)

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι Upnlouders Νίκος Κυριαζής και Κωστής Καρατζιάς ξαναχτυπούν με το νέο επεισόδιο του Lollipop Frames. O Στάθης «Σκύλος» Παναγιωτόπουλος σε 26 λεπτά για όλους και για όλα. Είδαμε το νέο επεισόδιο και ζητήσαμε ντεσού από τα γυρίσματα σε εικόνες και λέξεις. 

n

«Και εκεί που τρώγαμε burger-είμαστε πάντα μέσα στη μόδα-σε γνωστό μαγαζί της πόλης,  συζητούσαμε όλοι μαζί ποιος θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του Lollipop Frames. Όχι πάλι dj-παραγωγός, ούτε μπάντα. Κάτι άλλο ρε θέλουμε, πιο urban, πιο Σαλoνίκη. "Σκύλος", ακούστηκε μία φωνή να λέει. Όλοι κατάλαβαν τον ίδιο άνθρωπο.

n

Όσο περνούσε η ώρα-τρώγοντας εννοείται-διαπιστώναμε πόσο ενδιαφέρον άνθρωπος είναι ο Στάθης, αργότερα καταλάβαμε και το πόσο ευχάριστη παρέα είναι. Μουσική, συναυλίες, μπάντες (Deep Purple, τι αγάπη θεέ μου), ραδιόφωνο, τηλεόραση, παρουσιαστής, stand up, blogger, φιλόζωος... τα πάντα.

n

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν άμεσα και ομολογούμε ότι όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Μείναμε από μπαταρία τη πρώτη μέρα πηγαίνοντας για κατάδυση στα πρώτα 200 μέτρα και πνίγηκε η μία μας κάμερα στο πρώτο γύρισμα, 5 λεπτά μετά την βουτιά. Τι ωραία...

n

Περάσαμε αρκετές ώρες με το Στάθη και πραγματικά νιώσαμε σαν να είμαστε χρόνια φίλοι του. "Μπήκαμε" σπίτι του, ανάψαμε το τζάκι, βάλαμε ουίσκι και μιλούσαμε με τις ώρες. Δεν κουράζεσαι να είσαι μαζί του. Όπως λέει και ο ίδιος "προσφέρει το γέλιο απλόχερα" με ένα δικό του μοναδικό τρόπο βέβαια.

n

Στη διαδικασία του μοντάζ, σκεφτόμασταν ποιος μπορεί να μιλήσει για τον Στάθη. Οι επιλογές ήταν πάρα πολλές αλλά τελικά θα έπρεπε να διαλέξουμε μόνο δύο. Ο Ian Gillan των Deep Purple στις κάμερες μας. Nαι, αυτός που ακούγαμε όταν ήμασταν πιτσιρικάδες σε κασέτες μαζεμένοι σε σπίτια πίνοντας μπύρα, να μας τραγουδά το "Smoke on the water" και ο Αντώνης Κανάκης που ακόμα και σήμερα κάνουμε αστεία, μορφασμούς και κινήσεις που βλέπαμε τόσα χρόνια σε Confuzio και A.M.A.N. Τώρα που το σκεφτόμαστε, αρκετά 90's το επεισόδιο του Lollipop Frames με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο!».

n

n