Trending Now

Άρχισαν οι ψίθυροι για το iPhone 7

Δύο εκδόσεις, νέο λειτουργικό και κάμερα που «σκοτώνει»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, άρχισαν οι φήμες ότι η Apple ετοιμάζει το επόμενο iPhone και ακούγεται ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη στην ονοματολογία και θα το αποκαλεί iPhone 7.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Inquirer, το νέο κινητό τηλέφωνο θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα στη σχεδίαση. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με οθόνη 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Inquirer, το κινητό θα ενσωματώνει τη νέα, ακυκλοφόρητη ακόμα, έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Επίσης υπάρχουν εικασίες για τον επεξεργαστή (A9 με 2GB μνήμη) καθώς και για 3 εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16GB, 64GB και 128GB. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει άλμα στο θέμα της κάμερας αφού ακούγεται ότι θα επιλεγεί ο αισθητήρας της Sony, Exmoor RS με ανάλυση 21 Mpixel.