Trending Now

Το φλερτ της ασφάλτου στον Route 59 του Τέξας

Το «Σε Είδα» του ερωτοχτυπημένου φορτηγατζή στην μελαχρινή με το μπεζ αυτοκίνητο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάτι από τη στήλη «Σε Είδα» της A.V. έχει η έμπνευση ενός ρομαντικού φορτηγατζή που ερωτεύτηκε τη μυστηριώδη μελαχρινή στο μπεζ αυτοκίνητο όταν εκείνη τον προσπέρασε χαμογελώντας στον αυτοκινητόδρομο 59 του Τέξας. Ο Άνταμ Πρέσλαρ αναζητεί αυτήν την «όμορφη» γυναίκα και για να την εντοπίσει έβαλε μία πινακίδα στην άκρη του δρόμου με το εξής μήνυμα: «Στο όμορφο κορίτσι με το μπεζ αυτοκίνητο. Είμαι ο τύπος με το μαύρο φορτηγάκι. Πάρε με τηλέφωνο!»

image

Το σύντομο φλερτ της ασφάλτου συνέβη κοντά στο Χιούστον. Η οδηγός προσπέρασε το φορτηγάκι αρκετές φορές, αλλά την τελευταία φορά πατώντας το γκάζι για να κάνει την προσπέραση τού έριξε ένα πλατύ χαμόγελο με νόημα. Ο Άνταμ στην πινακίδα έγραψε το τηλέφωνό του και μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περίπου 80 κλήσεις και 70 γραπτά μηνύματα.

«Ήταν πανέμορφη. Το μόνο που είδα καλά ήταν το χαμόγελό της. Πρέπει να είχε μακριά μαλλιά μέχρι τον ώμο» είπε ο ερωτοχτυπημένος φορτηγατζής στην τοπική εφημερίδα Χιούστον Κρόνικλ και συμπλήρωσε, «θέλω απλώς να με πάρει τηλέφωνο για να της ζητήσω να βγούμε για φαγητό». Ο Άνταμ λέει ότι δεν έχει ξανακάνει κάτι παρόμοιο στη ζωή του, ούτε είναι από τους τύπους που βγαίνουν τυφλά ραντεβού κάνοντας γνωριμίες μέσω Facebook. «Προσπάθησα το μήνυμα στην πινακίδα να είναι αρκετά ασαφές γιατί μόνο έτσι θα είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκείνη όταν πάρει τηλέφωνο και συμπληρώσει όλες τις άλλες λεπτομέρειες που λείπουν».