Trending Now

Νεαρός με σύνδρομο Down κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του

Δάκρυα χαράς στο βίντεο που συγκίνησε το διαδίκτυο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η πρόταση γάμου αποτελεί κορυφαία στιγμή στη σχέση κάθε ζευγαριού. Δύο ερωτευμένοι ωστόσο προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς διάλεξαν να επισημοποιήσουν το δεσμό τους παρά τις αντίξοες συνθήκες, καθώς αμφότεροι πάσχουν από σύνδρομο Down, γεγονός που κατά πολλούς καθιστά προβληματική την ανεξάρτητη διαβίωσή τους.

«Το όνομά μου είναι Σαλβατόρε και είμαι 38 ετών», αναφέρει ο Ιταλός μνηστήρας. «Πρόκειται να κάνω μια έκπληξη στην Κατερίνα, το κορίτσι μου». Η λεζάντα στο βίντεο αναγράφει «Ρώμη, 27 Φεβρουαρίου 2015», καθώς ο Σαλβατόρε πλησιάζει την κοπέλα στο κατάστημα Μακ Ντόναλντς όπου εργάζεται και προχωρά στη ρομαντική γονυκλισία του ενώπιων των πελατών. Στο φόντο, ένα σχήμα a capella τραγουδά το ταιριαστό για την περίσταση, «Come Away With Me» της Norah Jones.

image

Στo φινάλε του φιλμ, και ενώ ο Σαλβατόρε σκουπίζει τα δάκρυα χαράς της Κατερίνα, εμφανίζεται το μήνυμα: «Όμοια με τον Σαλβατόρε και την Κατερίνα, αναρίθμητα ζευγάρια ονειρεύονται την ημέρα που θα ζήσουν μαζί. Ας τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους».

Η «Ειδική Πρόταση» γυρίστηκε από την CoorDown, την εθνική οργάνωση της Ιταλίας για ανθρώπους με σύνδρομο Down προκειμένου να αφυπνίσει το κοινό κατά την παγκόσμια ημέρα της ασθένειας (21/3) και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από την Fastcocreate.

Photos: YouTube/CoorDown