Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 239

Μην εκφράζεστε έτσι τέτοιες μέρες, θα πεταχτούν τα ζώα απ’ τη φάτνη και θα ’χουμε άλλα

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 239
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88980-199902.jpg

Αγαπητή Μυρτώ, παίρνω το θάρρος να γράψω όχι για να σου μιλήσω βρώμικα, αλλά για να μιλήσω για τον πιο βρωμιάρη άνθρωπο στον κόσμο. Μου τη δίνει να λένε όλοι σε αυτή τη στήλη για τα γκομενικά τους, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να προειδοποιήσω το γυναικείο πληθυσμό της Αθήνας. Ζει ανάμεσά μας. Κυκλοφορεί στο κέντρο. Μοιάζει με τυπικό γαϊδουράντρα που ξημερώνεται με φίλους να χαζεύουν –με σαλάκι να τρέχει– μια μπάλα, αλλά είναι ο σατανάς με το αγγελικό πρόσωπο. Έχει βάλει σκοπό ζωής να πηδήξει ό,τι κινείται και αναπνέει κι έπειτα να το φλομώσει στο ψέμα. Εγώ τη γλίτωσα γιατί τον φλόμωνα κι εγώ, αλλά το επόμενο θύμα ήδη ζει στο μικρό ροζ συννεφάκι του και την ταΐζει κουτόχορτο. Γι’ αυτό συνιστώ προσοχή και επαγρύπνηση! Μακριάααα!

Υ.Γ. Το κέντρο μην το αποφεύγετε γιατί είναι τόσο όμορφο - τίγκα στο καυσαέριο και στους μανιακούς που τρέχουν πέρα δώθε στις δουλειές τους... - Κακό κορίτσι

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται όλα αυτά, το κέντρο είναι τίγκα σε κομπλεξικούς που κοπανάνε τις ασπίδες τους και πετάνε χημικά στα μούτρα του κόσμου. Αν τελικά έρθει ο Αϊ-Βασίλης, ίσως χάσει το δρόμο και σκάσει πάνω στις κεφάλες των μπάτσων μαζί με τους σάκους και τους τάρανδους. Με το καλό.


Αχ, ρε Μυρτώ, ρε Μυρτώωωωωω... θα μιλήσω βρώμικααααααα, γαμώ το κερατό μου, γαμώ τη μαλακία μου, μέσα!!! Αλλά θα μιλήσω για «φίλους» (τι διάολο;;; μια ζωή για γκόμενους θα μιλάμε, βαρέθηκα τόσα χρόνια, ρε πούστη μου, φάγαμε τα ίδια σκατά!). Οk, έχεις γκόμενο και δεν σε νοιάζει τπτ... Το ξέρουμε, καλό μου, εμείς το έχουμε καταλάβει! (εσύ το έχεις καταλάβει ότι τα περιμένεις όλα έτοιμα στο χέρι από αυτόν;;; «και εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε... τους φίλους δεν τους καίμε»). Πάρε, γαμώτο, ένα τηλέφωνο και μετά να σου τη λένε κιόλας ότι τους παράτησες για να πας αλλού, δεν σου τα ’πανε καλά, κοριτσάκι μου, εσύ με έγραψες, εγώ δηλαδή για πόσο έπρεπε να το παίζω η πίστη η Πηνελόπη; Ε, δεν μας χέζεις; Και πιο είναι το πιο κορυφαίο; Ότι αυτές δεν πάνε μόνες τους ούτε μέχρι το περίπτερο, ρε φίλε! Και για να κατουρήσουν παρέα θέλουν! Άμα τους το ’χα κάνει εγώ αυτό, μια ζωή θα με κράζανε! Λοιπόν, Μυρτώ μου, εύχομαι να το δημοσιεύσεις, να το διαβάσουν και να τους πέσουνε τα μούτρα, γιατί δεν θα μπορούν να έρθουν να μου πούνε τπτ! Άντε να δω, πόσα θα αντέξω ακόμη! - Άλμα

Οι φίλοι, αγαπητή Άλμα, δεν «καίγονται». Τους βασανίζουμε, τους ζουλάμε, τους τσαλακώνουμε, τους τρυπάμε, τους δαγκώνουμε, τους ξεχειλώνουμε κι όμως δεν παθαίνουν τίποτα. Κατανόηση και εγκαρτέρηση λέγεται.

Υ.Γ. Και εννοείται ότι το γκομενικό είναι υπεράνω όλων. Κρατάει λίγο, hallo.


Αν έχεις σχέση με το ένα φύλο και κάνεις σεξ με το άλλο, πιάνεται ως κέρατο; Αν κάνεις, σημαίνει ότι αυτός που είσαι δεν σε καλύπτει; Ο άλλος πρέπει να μάθει για την πολύπλευρη σεξουαλικότητά σου; Εγώ έχω φοβηθεί ότι ποτέ ξανά δεν θα με καλύπτει κάποιος απόλυτα. Ξέρεις τι είναι να έχεις να ερωτευτείς άντρα από την τελευταία σου σχέση, που έχει λήξει ήδη δυο χρόνια τώρα, και να ερωτεύεσαι μόνο γυναίκες; Ξέρεις πώς είναι να θες να βάλεις φωτογραφίες με γυμνές γυναίκες στο δωμάτιό σου, αλλά να μην το κάνεις για να μην πάθουν καρδιακό οι δικοί σου; Ξέρεις πώς είναι να σταματάς να βγαίνεις με κάποιον επειδή ξαφνικά άρχισε να σου αρέσει μια συμφοιτήτριά σου που είναι και straight; Άλλο μαρτύριο αυτό… οι straight κοπέλες. Άντε να μην ερωτευτείς κάποια θεογκόμενα, άντε να τολμήσεις να της προτείνεις να πειραματιστεί. Που και να της το προτείνεις, μάλλον αν σε ξαναδεί θα αλλάξει δρόμο.

Όσο κι αν τις γουστάρω πάντως τις γυναίκες, είναι ακόμη πιο ανυπόφορες όταν πρόκειται για ομοφυλοφιλική σχέση! (Το μόνο που με ξενερώνει, γιατί γενικώς με άντρες τα πάω καλύτερα). Εξακολουθώ να κάνω σεξ με άντρες, αλλά με έχουν ξενερώσει εντελώς εγκεφαλικά.

Τώρα μου αρέσει πάλι μια κοπέλα και δεν έχω κανένα δείγμα ακόμα για το σεξουαλικό της προσανατολισμό. Όχι δεν θα τα βάλω με καμία κοινωνία. Όχι τα πράγματα στις σχέσεις δεν είναι καθόλου εύκολα για κανέναν. Μια φίλη μου είπε: Σεξουαλικότητα είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά…

Με τους άντρες έχετε ξενερώσει αλλά συνεχίζετε το σεξ, οι γυναίκες είναι ανυπόφορες αλλά τώρα πάλι σας αρέσει μια κοπέλα, οk, το θέμα σας δεν παλεύεται.

Υ.Γ. Όσο για το κατακρεουργημένο γράμμα σας, πάλι καλά να λέτε.


Αχ, ρε Μυρτώ, ο κατά 11 μήνες ωριμότερός μου γκόμενος με άφησε επειδή λέει τον καυλώνουν οι ξανθές και κάτι άλλες που δεν μου εξήγησε, εγώ όμως δεν φταίω και άμα μεταμορφωθω, λέει, σε ψωλογκόμενα χάνοντας τη φυσικότητα της ομορφιάς μου θα στενοχωρηθεί ειλικρινώς για μένα. Επίσης λέει ότι μ’ αγαπάει αλλά το ερωτικό στοιχείο της σχέσης μας ατονεί (ενώ εγώ συνεχίζω να μην ευθύνομαι) επειδή δεν ξέρει τι θέλει αλλά πιστεύει ότι όλο αυτό μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός ότι είναι 19 και όχι 39.

Φταίω εγώ τώρα που δεν έχω ψωλή να του κάνω το ίδιο, ή δεν φταίω;

Μην εκφράζεστε έτσι τέτοιες μέρες. Θα πεταχτούν τα ζώα απ’ τη φάτνη και θα ’χουμε άλλα.

Υ.Γ. Σα να μην έφταναν τα άλλα ζώα – άντε, μην ξαναρχίσω.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά, ή στο fax της A.V., ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.