Trending Now

«Ήταν μία πράξη αγάπης» - Γιαγιά ζωγραφίζει το πορτραίτο της εγγονής και γίνεται viral

Η ιστορία της Άλις Ουίλιαμς και τα εκατοντάδες χιλιάδες likes στο TikTok

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ήταν μία πράξη αγάπης» - Γιαγιά ζωγραφίζει το πορτραίτο της εγγονής και γίνεται viral

«Ήταν μία πράξη αγάπης» - Γιαγιά ζωγραφίζει το πορτραίτο της εγγονής και γίνεται viral - Η ιστορία της Άλις Ουίλιαμς και τα εκατοντάδες χιλιάδες likes στο TikTok

Viral έχει γίνει η Άλις Ουίλιαμς, για το πορτρέτο που έφτιαξε στην εγγονή της, Τζόζεφιν Φόστερ Μαν, η οποία και το ζήτησε από την γιαγιά της σαν χάρη.

Η Ουίλιαμς δεν μπορούσε να αρνηθεί στην εγγονή της και μάλιστα μοιράστηκε μέρος της όλης διαδικασίας στο προφίλ της στο TikTok λέγοντας σε ένα viral βίντεο τον Αύγουστο ότι ήθελε να ζωγραφίσει την εγγονή της «ώστε όταν φύγω να ξέρει πάντα τον τρόπο που την έβλεπε η γιαγιά της».

«Μπορεί να λέει στα εγγόνια της για μένα», συμπλήρωσε.

Έκτοτε έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια προβολές και 338.700 likes.

Η Ουίλιαμς αποκάλυψε ότι ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την εγγονή της, παρά το πόσο δύσκολα μπορεί να είναι τα πορτραίτα. Πέρασε δύο εβδομάδες δουλεύοντας πάνω στο πορτρέτο, ζωγραφίζοντας για τρεις ώρες συνεχόμενα κάθε φορά.

«Ήταν μια πράξη αγάπης», λέει, «και είμαι τόσο χαρούμενη που ήρθε σε μένα και μου ζήτησε να το κάνω».

Η Τζόζεφιν είχε ήδη αγοράσει ένα φόρεμα 200 δολαρίων για να το φορέσει όσο την ζωγράφιζε η γιαγιά της και ήθελε στον ίδιο πίνακα να εμφανίζονται τρία ιδιαίτερα κομμάτια: το γλυπτό ελέφαντα της μητέρας της, το ρολόι της προγιαγιάς της και το βιβλίο τέχνης της Γουίλιαμς.

«Ήξερα ότι ήθελα να φαίνονται σύμβολα των γυναικών που ήρθαν πριν από μένα και που με δημιούργησαν», λέει η Τζόζεφιν.

Η συνεργασία των δύο δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι της ζωγραφικής αφού η Τζόζεφιν βοήθησε την γιαγιά της να χτίσει το προφίλ της στο TikTok, όπου η Ουίλιαμς μετρά πάνω από 106.000 ακόλουθους. Εκεί, μοιράζεται πολλές πτυχές από τη ζωή της και την καριέρα της στη ζωγραφική από το ζεστό μικρό χωριό Ansouis στη Νότια Γαλλία, όπου εγκαταστάθηκε με τον σύζυγό της, Ντον, πριν από 12 χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.