Trending Now

«Τι δεν καταλαβαίνεις;» - Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον αποπήρε φαν που περίμενε για αυτόγραφο

Ο έντονος διάλογος που είχαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον
Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον © EPA

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον αποπήρε φαν που περίμενε για αυτόγραφο - Ο έντονος διάλογος που είχαν

Με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο αντιμετώπισε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον φαν που τον περίμεναν έξω από μουσείο στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να του ζητήσουν αυτόγραφα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντένζελ Ουάσινγκτον έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου πραγματοποιούνταν μια εκδήλωση προς τιμήν του Σάμιουελ Τζάκσον.

Εκεί, ο 69χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε με μια θαυμάστριά του, συνομίλησε με άλλους παρευρισκομένους και άρχισε να κινείται προς την είσοδο του μουσείου. Τότε, όμως, γύρισε πίσω, στο σημείο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι μερικοί φαν ζητώντας επίμονα αυτόγραφα.

Κατόπιν, απευθύνθηκε σε έναν από τους φαν, ο οποίος πιθανόν είπε κάτι που τον ενόχλησε περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι δεν ακούγεται καθαρά ο διάλογος, φαίνεται ο Ντένζελ Ουάσινγκτον να μιλάει στον άνδρα λέγοντας «Σε άκουσα. Λες ότι πρέπει να δείχνουμε αγάπη...» και κατόπιν αναφέρεται στο θέμα του σεβασμού.

«Σε σεβόμαστε ήδη» απαντάει ο φαν. «Είπα ότι θα τα πούμε όταν βγω έξω, τι δεν καταλαβαίνετε; Το ζήτημα είναι η έκφραση της αγάπης. Ή και όχι. Υπάρχει και άλλη οδός. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνουμε», ανταπαντά ο Ουάσινγκτον και στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.