Trending Now

Mπιλ Κλίντον: Υπάλληλος fast food τον μπέρδεψε με τον Τζο Μπάιντεν

Καθώς περιοδεύει μαζί με την Κάμαλα Χάρις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bill Clinton
Bill Clinton © David M. Benett/Getty Images/Ideal Image

Mπιλ Κλίντον: Υπάλληλος fast food τον μπέρδεψε με τον Τζο Μπάιντεν

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον χρειάστηκε να υπενθυμίσει ευγενικά σε έναν υπάλληλο των McDonald's της Τζόρτζια ποιος ήταν σε μια συνάντηση που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο απόσπασμα που μοιράστηκε στο X από τον αναπληρωτή προσωπάρχη του Μπιλ Κλίντον, Angel Ureña, ο 42ος πρόεδρος βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία για την Κάμαλα Χάρις.

Η εργαζόμενη γυναίκα πίσω από τον πάγκο χαμογελά, αλλά είναι προφανές ότι δεν είναι απόλυτα σίγουρη ποιος είναι ακριβώς άνδρας στέκεται μπροστά της.

Ο Κλίντον χαμογελάει πλατιά καθώς οι εργαζόμενοι από το πίσω μέρος του εστιατορίου μετακινούνται προς τα εμπρός για να απαθανατίσουν τη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο 42ος πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύτηκε από το επιτελείο της Κάμαλα Χάρις για να πείσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους στις πολιτείες-κλειδιά (swing states) να στηρίξουν την απερχόμενη αντιπρόεδρο, όπως μεταδίδει το CNN. Από το Σαββατοκύριακο, ο σύζυγος της πρώην υπουργού Εξωτερικών «έπεσε» στη μάχη προκειμένου να προσελκύσει ψηφοφόρους που θα στηρίξουν την υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς. Ο Μπιλ Κλίντον θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να πείσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, ιδιαίτερα τους νεότερους άνδρες, να εμπιστευτούν την 59χρονο Κάμαλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί όλοι ξαφνικά ευχαριστούν την Μπιγιόνσε
Η viral φράση στο TikTok “Thank you, Beyoncé”, το σκάνδαλο Diddy και οι καλλιτέχνες που φοβούνται την Beyoncé

Οι θεωρίες συνωμοσίες για το ζεύγος αυξάνονται και βίντεο από παλιές βραβεύσεις της Adele, της Lizzo, της Taylor Swift, της Rihanna κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.