Trending Now

Γαμπρός άνοιξε το λάπτοπ για να δουλέψει στη γαμήλια δεξίωση

Viral η φωτογραφία - Έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες των social media

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαμπρός άνοιξε το λάπτοπ για να δουλέψει στη γαμήλια δεξίωση
Γαμπρός άνοιξε το λάπτοπ για να δουλέψει στη γαμήλια δεξίωση © Torrey Leonard

Γαμπρός άνοιξε το λάπτοπ για να δουλέψει στη γαμήλια δεξίωση - Έντονες αντιδράσεις για τη viral φωτογραφία

Ο Casey Mackrell, επέλεξε την ημέρα του γάμου του να πάρει μαζί του το λάπτοπ και να το ανοίξει στη γαμήλια δεξίωση προκειμένου να ολοκληρώσει μία δουλειά που ήταν σε εκκρεμότητα. Η φωτογραφία του γαμπρού να εργάζεται, όσο το πάρτι του γάμου του βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν ως μία «μιας από τις πιο καταθλιπτικές αναρτήσεις στο LinkedIn».

Η ανάρτηση της φωτογραφίας έγινε από τον Torrey Leonard, συνιδρυτή της εταιρείας AI Thoughtly, ο οποίος επαίνεσε τον γαμπρό, Casey Mackrell, που έβγαλε ένα φορητό υπολογιστή στο γάμο του για να κάνει κάποια δουλειά. «Ο συνάδελφός μου, ο Κέισι, έχει χτίσει τη φήμη του ως "ο τύπος που κάθεται στο φορητό υπολογιστή του σε μπαρ" από το SF μέχρι τη Νέα Υόρκη», έγραψε και πρόσθεσε: «Την περασμένη εβδομάδα η Thoughtly είχε έναν πελάτη που έπρεπε να κυκλοφορήσει μέσα σε 2 εβδομάδες. Έτυχε να παντρευτεί μέσα σε αυτό το διάστημα των 2 εβδομάδων. Λοιπόν, εδώ ολοκληρώνει ένα αίτημα. Στον δικό του γάμο. Συγχαρητήρια Κέισι – τώρα, σε παρακαλώ, πήγαινε να ξεκουραστείς».

Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία που δείχνει τον Mackrell με κοστούμι να κάθεται σε ένα τραπέζι με το φορητό υπολογιστή του και μπροστά του οι καλεσμένοί του φαίνεται να χορεύουν. 

Τι απαντά στην έντονη κριτική ο άνθρωπος που ανέβασε τη φωτογραφία

Πολλοί έχουν περιγράψει την εικόνα ως «λυπητερή», με κάποιους μάλιστα να τη χαρακτηρίζουν ως λόγο διαζυγίου. Τώρα, σε μια συνέντευξη στο news.com.au, ο Leonard υπερασπίστηκε τη θέση και την απόφαση του Mackrell να ανοίξει το λάπτοπ σε μια τόσο κομβική προσωπική στιγμή. «Ως εταιρεία, αυτό που κάνουμε είναι πολύ σπουδαίο. Κάθε ένας από τους πελάτες μας, εξαρτώνται από εμάς για να λειτουργούν τέλεια, 24-7, όλο το εικοσιτετράωρο, χωρίς ερωτήσεις. Συνεργαζόμαστε με πολλές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και περνάμε πολλές ώρες τη νύχτα, νωρίς το πρωί ξύπνιοι, παρακολουθώντας τα αιτήματα, διορθώνοντας προληπτικά προβλήματα, επιλύοντας προβλήματα, δημιουργώντας νέες δυνατότητες. Ο συνάδελφός μου έπρεπε να λύσει ένα πρόβλημα και ήταν πραγματικά μόνο κάτι που μπορούσε να λύσει. Ήταν μια εργασία τριών έως πέντε λεπτών. Κατανοούμε ότι αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για όλους. Είναι προφανώς κάτι που αγαπάμε».

Πληροφορίες θέλουν τη νύφη να μην ενθουσιάστηκε με την κίνηση του γαμπρού στη δεξιώση του γάμου, ενώ φαίνεται ότι παρακολουθούν τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σαστισμένοι και ενώ βρίσκονται στο γαμήλιο ταξί. 

«Ο Κέισι είναι τόσο αφοσιωμένος στην Γκρέις όσο και στην εταιρεία», είπε ο συνιδρυτής της εταιρείας. Ο γαμπρός σχολίασε την ανάρτηση στο LinkedIn, γράφοντας: «Μην ανησυχείς, επέστρεψα στον χορό και τη σαμπάνια 2 δευτερόλεπτα αργότερα».

Πολλοί χρήστες βρήκαν την όλη κατάσταση τόσο γελοία που αμφισβήτησαν την αυθεντικότητά της, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να φτιάχτηκε καθαρά για τη δημιουργία εντυπώσεων. Ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία έπρεπε να σκηνοθετηθεί καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κάποιος θα ήταν «τόσο γελοίος και ασεβής προς τη νύφη και την οικογένειά του». Ένας άλλος είπε: «Πέρα από το γεγονός ότι αυτό είναι πιθανώς σκηνοθετημένο, το να ωθήσεις τους ανθρώπους να θυσιάσουν την ιδιωτική τους ζωή και την ψυχική τους υγεία δεν είναι η ευελιξία που νομίζεις».

Με πληροφορίες από New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.