Trending Now

Υμνήθηκε στο «X» η Άννα Βίσση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Υψηλά στα Trend η σπουδαία συναυλία με 65.000 κόσμο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υμνήθηκε στο «X» η Άννα Βίσση για τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο
Υμνήθηκε στο «X» η Άννα Βίσση για τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Υμνήθηκε στο «X» η Άννα Βίσση για τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο - Υψηλά στα Trend η σπουδαία συναυλία με 65.000 κόσμο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο έδωσε το βράδυ του Σαββάτου την επετειακή συναυλία της η Άννα Βίσση. Η συναυλία είχε σκοπό να τιμήσει την 50ετή παρουσία της στη μουσική βιομηχανία, όπου περιελάμβανε τραγούδια και μεγάλες της επιτυχίες από όλη την καριέρα της.

65.000 θεατές κατέκλυσαν το Παναθηναϊκό Στάδιο για μία συναυλία που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Η βροχή δεν εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες και στην αρένα και να τραγουδήσει μαζί μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση, με τα βίντεο και τις εικόνες που κατακλύουν το διαδίκτυο να είναι μοναδικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4oifqcip781)

«Ό,τι έχω ζήσει, το ‘χει πει η Βίσση» ήταν το σύνθημα με το οποίο αποθέωναν την Άννα Βίσση, κατά πολλούς την «απόλυτη σταρ του ελληνικού τραγουδιού».

Μέσα σε λίγες ώρες το όνομα της Άννας Βίσση τρένταρε σε όλα τα social media και εκατοντάδες video έκαναν την εμφάνιση τους στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Στο «Χ» όλο το Σαββατοκύριακο ήταν ψηλά στα trends με τη συναυλία να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.

Υμνήθηκε στο «X» η Άννα Βίσση για τη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.