Trending Now

MasterChef: Παίκτρια αποβλήθηκε λόγω του χειρότερου πιάτου όλων των εποχών

Η δοκιμασία αποχώρησης δεν άρεσε καθόλου σε αυτήν την παίκτρια, η οποία επέστρεψε με μια προκλητική... απάντηση

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο ισπανικό «MasterChef» η κατάσταση ξέφυγε μαγειρικά 

Το έχουμε ζήσει και εμείς στην Ελλάδα, με τις περισσότερες σεζόν του μαγερικού τηλεοπτικού διαγωνισμού MasterChef: να βλέπουμε πιάτα που δεν θα τρώγαμε ποτέ και τους κριτές να αναγουλιάζουν μπροστά στη θέα μιας κακο-εκτελεσμένης συνταγής. Ακόμα καλύτερα: όλο αυτό να συμβαίνει, αλλά οι κριτές να έχουν να αντιμετωπίσουν και το θράσος του διαγωνιζόμενου και τις κάπως αναιδείς απαντήσεις του.

Ε, αυτό έπαθαν και στο ισπανικό «MasterChef», όπου σερβιρίστηκε το πιο... γκροτέσκο πιάτο που έχει υπάρξει ποτέ μέχρι σήμερα. Αυτήν την ομορφιά την έφτιαξε η παίκτρια με το όνομα Saray Carrillo, η οποία είχε μια μάλλον μη αναμενόμενη αντίδραση στις οδηγίες που δόθηκαν στην ίδια και τους συμπαίκτες της και αναφορικά με τη δοκιμασία αποχώρησης.

Η δοκιμασία είχε τον τίτλο «από το αγρόκτημα στο τραπέζι» και στόχος της ήταν να αναδείξει την ικανότητα των παικτών να μαγειρέψουν κάτι νόστιμο, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν και έχοντας υπόψιν ότι θα έπρεπε να περάσουν απ’ όλα τα στάδια της προετοιμασίας. Εν προκειμένω, θα έπρεπε να μαγειρέψουν πουλερικό, όχι όμως καθαρισμένο από τα εντόσθια και τα πούπουλά του και φιλεταρισμένο, όπως έχουμε μάθει όλοι να ψωνίζουμε κοτόπουλο ή άλλα πουλερικά από τον χασάπη μας.

Οι επίδοξοι και οι επίδοξες σεφ έπαιρναν από την παραγωγή του μαγειρικού διαγωνισμού ολόκληρο το πουλερικό και έπρεπε μόνοι τους να του αφαιρέσουν τα πούπουλα και τα εντόσθια, να το φιλετάρουν και στη συνέχεια να το μαγειρέψουν.

Με τα πόδια του πουλερικού έπρεπε να φτιάξουν κονφί και, φυσικά, έπρεπε να κόψουν το κεφάλι,

Δυστυχώς, όμως, η Saray εμφάνισε αποστροφή για την όλη διαδικασία. Δεν ήθελε όμως να επιστρέψει μπροστά στους κριτές με άδειο πιάτο. Οπότε, αποφάσισε να κάνει κάτι εξτρίμ.

Αποφάσισε να μαγειρέψει ολόκληρο το πουλερικό. Κι όταν λέμε ολόκληρο εννοούμε με τα φτερά, τα εντόσθια, τα πόδια και το κεφάλι όλα στη θέση τους, απολύτως απείραχτα και ανεπεξέργαστα. Πρόσθεσε κρεμμυδάκια και ντομάτες και σέρβιρε με μια δόση μοχθηρίας προς την παραγωγή που είχε τη φαεινή ιδέα να θέσει μια τέτοια δοκιμασία.  

«Αυτό δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά στο MasterChef», ακούγεται να λέει σοκαρισμένος ένας από τους κριτές. Το βίντεο με την παίκτρια να σερβίρει αυτό το «τερατώδες» για τη γαστρονομία πιάτο έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας περίπου 1,8 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

© MasterChef

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Saray αποβλήθηκε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, ενώ ακούγεται να λέει «bye bye» στους κριτές καθώς αποχωρούσε από το σόου.

Και, ναι, αν είναι vegan, η δοκιμασία επεξεργασίας του πουλερικού είναι εφιάλτης, αλλά καλώς ή κακώς, είναι κάτι που όλοι οι σεφ θα έχουν να αντιμετωπίσουν στην κουζίνα, οπότε bye bye, όντως, αγαπητή Saray.