Trending Now

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου για το φόρεμα στον Λυκαβηττό: «Έκανε 148 ευρώ»

Η τραγουδίστρια τρολάρει τους επικριτές της με μια φωτογραφία, με αφορμή την κριτική που δέχτηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε με ανάρτηση στην κριτική που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό.
Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε τη δική της απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της © Instagram/Natassa Bofiliou

Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε με ανάρτηση στην κριτική που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε τη δική της απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Νατάσσας Μποφίλιου, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα, σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς, ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας, γιατί τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ανέφερε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Νατάσσα Μποφίλιου: Η απάντηση στην κριτική για το φόρεμα σε συναυλία

Πολλοί είχαν σχολιάσει την αρνητικά της εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στη σκηνή, όταν είχε φωνάξει με πάθος «τσακίστε τον φασισμό».

Ορισμένοι μάλιστα είχαν ειρωνευτεί την τραγουδίστρια για το υποτιθέμενα ακριβό φουστάνι της, το οποίο υποστήριζαν πως κόστιζε 2.000 ευρώ, υπονοώντας προφανώς ότι αντίθετος στον φασισμό μπορείς να είσαι μόνο με φτηνό φουστάνι.

Όμως ακόμη και έτσι, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε στους επικριτές με μια ανάρτησή της στα social media και την πραγματική τιμή του φορέματος.

Η Νατάσα Μποφίλιου απάντησε με ανάρτηση στην κριτική που δέχτηκε για το φόρεμα που επέλεξε στη συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Ως απάντηση σε όσους έγραψαν πως η αξία του φορέματος ήταν 2.000 ευρώ, το κόστος του σύμφωνα με την τραγουδίστρια ήταν 148 ευρώ.

«148 ευρώ», έγραψε η Νατάσσα Μποφίλιου, κλείνοντας το μάτι στους επικριτές της με ένα emoticon.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.