Trending Now

Απόστολος Γκλέτσος: Ομοφοβικούλα! – Ο άγριος καβγάς με την Καινούριου

Οι σκληρές τοποθετήσεις του ηθοποιού για την παρουσιάστρια και την εκπομπή της

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ξέσπασμα του Γκλέτσου για ερώτηση που θεώρησε ομοφοβική
Το οργισμένο ξέσπασμα του Γκλέτσου μετά από ερώτηση για παρελθοντική του δήλωση

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξερράγη on air – Ο λόγος

Σε άγρια λεκτική επίθεση προς την Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε πριν από λίγο ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, πολύ σύντομα η κουβέντα με την παρουσιάστρια και το πάνελ της πήρε άγρια τροπή, καθώς ο ηθοποιός και πολιτικός, σε μία αποστροφή της κουβέντας, εξερράγη και επιτέθηκε στην Καινούρια με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρωτήθηκε για την αλησμόνητη δήλωση περί ομοφυλοφιλίας που ο Απόστολος Γκλέτσος είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια – «το ψάρι ψήνεται κι από τις δυο μεριές» - κάτι όμως που προκάλεσε την οργή του ηθοποιού. «Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό», είπε αρχικά ο ηθοποιός ο οποίος έχει για χρόνια υπηρετήσει και ως δήμαρχος, ανεβαίνοντας το πρώτο σκαλί της πολιτικής που είναι η τοπική αυτοδιοικηση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4dihifq8a4p)

Ωστόσο, η προσπάθεια της παρουσιάστριας να χειριστεί το θέμα, δεν πήγε πολύ καλά, με τον Γκλέτσο να ξεσπά με ακόμα μεγαλύτερη ένταση: «Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!», ενώ συνέχισε ακόμα πιο σκληρά, λέγοντας ότι νιώθει προσβεβλημένος μετά από τόσα χρόνια γνωριμίας που η κουβέντα γυρίζει ξανά εκεί.

«Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!», συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο Απόστολος Γκλέτσος, κλείνοντας απότομα τη σύνδεση με την εκπομπή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.