Trending Now

Salt Bae: Κάνει επίδειξη τον λογαριασμό των 167.500 δολαρίων που πλήρωσε πελάτης του

Ο εστιάτορας που έχει επικριθεί κατά το παρελθόν, ξαναχτυπά!

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Salt Bae ξέρει να προκαλεί
© EPA / IAN LANGSDON / POOL

O Salt Bae δείχνει τι έφαγαν οι πελάτες του (και προκαλεί, ως συνήθως)

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την πρόκληση τραβά: ο λόγος για τον γνωστό τούρκο εστιάτορα Salt Bae, ο οποίος ζει μέρες δόξας και πλούτου στο Άμπου Ντάμπι και φλεξάρει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς που πλήρωσε πελάτης στο εστιατόριο που διατηρεί εκεί. Συγκεκριμένα, ο σεφ που έγινε διάσημος για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αλατίζει τις μπριζόλες που σερβίρει στην πλούσια πελατεία του έδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον λογαριασμό ύφους 167.500 δολαρίων που πλήρωσε κάποιος προφανώς επιφανής θαμώνας του εστιατορίου του και του κόστισε για την ακρίβεια 615.065 ντιρχάμ ΗΑΕ (που ισοδυναμεί με περίπου 167.500 δολάρια..!).

Πρακτικά αυτός ειναι ο μεγαλύτερος λογαριασμός που μέχρι σήμερα έχει ποστάρει ο Salt Bae, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει μία απόδειξη 108.000 δολαρίων

Κατά το παρελθόν η χλιδή και η ακρίβεια των εστιατορίων του Nusret Gökçe, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ωστόσο, ο Τούρκος εστιάτορας έχει  δημιουργήσει μια αλυσίδα από 22 εστιατόρια, τα πλέον ακριβά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.  

Ο Salt Bae ξαναχτυπά
© Instagram

Και ενώ είναι γνωστό πλέον ότι το πιο διάσημο πιάτο είναι η μπριζόλα tomahawk, η οποία όταν σερβίρεται στους επισκέπτες επικαλύπτεται με φύλλα χρυσού, φαίνεται ότι δεν είναι και το πιο ακριβό, καθώς ακόμα και ένα απλό γεύμα στα εστιατόρια του Salt Bae είναι αρκετό για να φτάσει εύκολα ένα λογαριασμό σε χιλιάδες ευρώ και μάλιστα χωρίς να συνυπολογιστούν τα ποτά.

Αν συνυπολογιστούν και τα ποτά, τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν σοβαρά την τσέπη των πελατών. Βέβαια, μιλάμε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είναι η παιδική χαρά των πλούσιων αυτού του κόσμου, αλλά και πάλι: το χαρτάκι με τη λυπητερή που «σέρβιρε» ο Τούρκος σεφ ήταν στα όρια του απίστευτου, κυρίως λόγω των αγαθών που είχε καταναλώσει η παρέα που άφησε αυτό το αστρονομικό ποσό.

Τι κατανάλωσε, λοιπόν, αυτή παρέα; Πάμε λίγο να το δούμε: ένα νερό που κόστιζε περίπου 12 δολάρια, μια μπύρα που κόστιζε σχεδόν 15 δολάρια και ένα negroni για 20 δολάρια. Περιελάμβανε επίσης μπουκάλια Petrus, ένα κρασί που φημίζεται για την υψηλή του τιμή, η οποία έφτασε τα 27.225 δολάρια το μπουκάλι. Υπήρχε επίσης ο «χρυσός μπακλαβάς», ο οποίος είναι μπακλαβάς τυλιγμένος σε φύλλα χρυσού, 106 ευρώ το κομμάτι (παρακαλώ).

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν τουλάχιστον οργισμένες και σίγουρα ειρωνικές. Κάποιος έγραψε ότι μια ζωή να δουλεύει, δεν θα μπορέσει να βγάλει αυτά τα χρήματα, άλλος πολύ πιο εύκολα παρατήρησε ότι με αυτό το ποσό αγοράζει σπίτι μια οικογένεια, ενώ άλλος χρήστης ακόμα πιο καυστικά σχολίασε: «Αυτό το γεύμα δε σε κάνει αθάνατο. Μόνο κάποιος που κλέβει τα δικαιώματα των άλλων μπορεί να φάει αυτό το φαγητό»...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.