Trending Now

«Δε μου έχουν φερθεί πιο άσχημα στη ζωή μου»: Γιατί η Κατερινά Σαλακά κατήγγειλε δημόσια τη Μαρίνα Σάττι

Σοκαρισμένη η life coach σε συναυλία της - Τι απάντησε η τραγουδίστρια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σάττι: Η Κατερινά Σαλακά σε σοκ εξαιτίας της συμπεριφορά της
Μαρίνα Σάττι: Η Κατερινά Σαλακά σε σοκ εξαιτίας της συμπεριφορά της

Μαρίνα Σάττι: Η Κατερινά Σαλακά σε σοκ εξαιτίας της συμπεριφορά της - Όσα συνέβησαν στη συναυλία της τραγουδίστριας

Μία ανάρτηση πολύ διαφορετική από το σύνηθες περιοχόμενο που μοιράζεται με τους ακολούθους της στο TikTok έκανε η life coach Κατερίνα Σαλακά κατηγορώντας τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι. Γνωστή εξαιτίας των βίντεο που αναρτά, στα οποία μοιράζεται με τον κόσμο μηνύματα αυτοπεποίθησης και ευημερίας με το χαρακτηριστικό πλατύ της χαμόγελο και με φράσεις όπως «είμαι καλά», «όλοι αξίζω να μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο» κλπ. η Κατερίνα Σαλακά ανέβασε μερικά στιγμιότυπα, όπου έχει ξεσπάσει σε κλάματα και βρίσκεται σε σοκ, εξαιτίας της Μαρίνας Σάττι.

Η τραγουδίστρια έχει συνεργασία με την TikToker και life coach μιας και έχει χρησιμοποιήσει με την άδειά της, αποσπάσματα από βίντεό της που έχουν γίνει vira. Όπως αναφέρει η Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρευσαν την είσοδο.

Σε ένα από τα βίντεο ακούγεται να λέει:  «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Συνέχισε να ανεβάζει κλιπ από τον χώρο της συναυλίας, με δάκρυα στα μάτια και επαναλάμβανε  πως δεν της έχει φερθεί τόσο άσχημα, ποτέ κανείς στη ζωή της.

Τόνιζε δε, ότι εκτός από την είσοδο στη σκηνή, την εμπόδισαν μέχρι και τουαλέτα να πάει.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για όσα ανέφερε η Κατερίνα Σαλακά

Στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε άσχημη συμπεριφορά προς την Κατερίνα Σαλακά.

«Επικοινωνήσαμε και με την Κατερίνα Σαλακά και δεν μπορέσαμε να τη βρούμε» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος αναφέροντας στη συνέχεια την επικοινωνία που είχε με τη δισκογραφική εταιρία της τραγουδίστριας και με στενό της συνεργάτη, ο οποίος μετέφερε πως η life coach είχε μία πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως αρκετοί άλλοι και ζήτησε η ίδια να πάει να δει τη συναυλία λόγω της επικοινωνίας που έχουν.

«Ίσως παρερμηνεύτηκε η πρόσκληση, νομίζοντας η Κατερίνα Σαλακά ότι συμμετείχε στο act και στην παράσταση, μετά από αυτό που είχε γίνει στη Χαλκιδική. Επ’ ουδενί δεν της μίλησε κανείς άσχημα κι όλο αυτό έγινε μισή ώρα πριν τη συναυλία. Η Κατερίνα Σαλακά δεν παρακολούθησε τη συναυλία και η Μαρίνα Σάττι είναι πολύ στενοχωρημένη με όλο αυτό που έχει γίνει με αυτούς τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. Όλη η ομάδα της είναι στενοχωρημένη και συνεχίζουν να αγαπάνε την Κατερίνα Σαλακά. Δεν ήταν να ανέβει στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει» ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης.

«Για οποιονδήποτε λόγο κι αν χρησιμοποιήθηκε μία φράση της κ. Σαλακά, το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη για το γεγονός πως η Κατερίνα Σαλακά αποκάλεσε συνεργάτη τη Μαρίνα Σάττι, ενώ απλά έχει χρησιμοποιηθεί μία φράση της σε τραγούδι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d41rdl3slzap)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.