Trending Now

Nikocado Avocado: O διάσημος YouTuber έχασε κρυφά 113 κιλά

Πώς «ξεγελούσε» επί δύο χρόνια τους φαν του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikocado-avocado

Nikocado Avocado: O διάσημος YouTuber έχασε κρυφά 113 κιλά - Πώς «ξεγελούσε» επί δύο χρόνια τους φαν του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δημοσίευσε ο Nikocado Avocado αποκαλύπτοντας τη νέα του εικόνα, αφού επανεμφανίστηκε στο YouTube έχοντας χάσει 113 κιλά.

Ο γνωστός YouTuber, ο οποίος έγινε γνωστός για τα βίντεο mukbang που έκανε, όπου και έτρωγε τεράστιες ποσότητες junk food on camera, αποκάλυψε την τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση του τρεις μήνες αφότου είπε στους θαυμαστές του ότι «εγκατέλειψε για πάντα την προσπάθεια να χάσει κιλά». Ο Nikocado Avocado, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Nicholas Perry, αποκάλεσε το κόλπο του ως «το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα» και εξήγησε ότι τόσο καιρό έκρυβε την πραγματική εικόνα του εαυτού του δημοσιεύοντας μόνο παλιά βίντεο που είχε καταγράψει πριν από την απώλεια βάρους.

Two Steps Ahead

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα που έχω κάνει. Είναι ανησυχητικό αλλά και συναρπαστικό να παρατηρείς όλα αυτά τα άρρωστα, αποπροσανατολισμένα όντα να περιπλανώνται στο διαδίκτυο αναζητώντας αντιπαλότητες και καφρίλες» είπε αρχικά φορώντας μια μάσκα και πρόσθεσε:

«Σήμερα, ξύπνησα από ένα πολύ μεγάλο όνειρο και επίσης ξύπνησα έχοντας χάσει 113 κιλά από το σώμα μου. Μόλις χθες, οι άνθρωποι με αποκαλούσαν χοντρό, άρρωστο και βαρετό. Οι άνθρωποι είναι τα πιο αρρωστημένα πλάσματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά εγώ έχω καταφέρει να είμαι πάντα δύο βήματα πιο μπροστά από όλους. Την πατήσατε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.