Trending Now

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Η έκπληξη της Χαρούλας Αλεξίου που τον συγκίνησε

«Πλημμύρισε» το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία προς τιμήν του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Η έκπληξη της Χαρούλας Αλεξίου που τον συγκίνησε - «Πλημμύρισε» το Καλλιμάρμαρο στη συναυλία προς τιμήν του

Σχεδόν 35.000 άνθρωποι βρέθηκαν χθες στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Ειδικότερα, από τις 7 το απόγευμα όταν και άνοιξαν οι πύλες του Καλλιμάρμαρου το πλήθος κατέκλυσε τον χώρο. Στην μεγάλη συναυλία ήταν παρόντας και ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς, ωστόσο, ήταν η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στη σκηνή, που είχε συνδεθεί από την αρχή της καριέρας της με τα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ειδικότερα, παρά το γεγονός πως έχει αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις από το 2020, η Χαρούλα Αλεξίου τραγούδησε στο πλευρό του Μίλτου Πασχαλίδη τον «Αρχηγό» του Μάνου Λοΐζου με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο να παρακολουθεί συγκινημένος.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις "όχι"», είπε λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να χειροκροτεί θερμά.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και για ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Στη σκηνή ανέβηκαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, η Γλυκερία, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μίνως Μάτσας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρία Φαραντούρη.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς.