Trending Now

Λίτσα Πατέρα: Οριστικό τέλος για φέτος από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 – Το επόμενο βήμα της

Τα σενάρια, οι συζητήσεις και οι αποφάσεις για το επόμενο βήμα της αστρολόγου

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Λίτσα Πατέρα και το επόμενο βήμα της

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ωστόσο, η απόφαση η Λίτσα Πατέρα να μείνει εκτός τηλεόρασης ΑΝΤ1 γι’ αυτή τη σεζόν είναι οριστική.

Σύμφωνα με τα όσα έχου γίνει γνωστά, οι σχέσεις με την επί χρόνια αστρολόγο του Ομίλου και των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 παραμένουν καλές, όμως, τώρα η διαπραγμάτευση αφορά την παρουσία της Λίτσας Πατέρα σε άλλα πόστα του ομίλου.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η βασική σκέψη είναι η αστρολόγος να αξιοποιηθεί στα site του Ομίλου, κάτι το οποίο είχε αφήσει και η ίδια να εννοηθεί με δηλώσεις της ήδη από την προηγούμενη σεζόν.

«Τα πλάνα μου είναι πάντα ΑΝΤ1. Τώρα εδώ, εκεί, παρά εκεί… 33 χρόνια είναι αυτά, κάπου θα είμαι. Όπου και να με βάλουν, εγώ είμαι ΑΝΤ1, θα συνεχίσω», είχε δηλώσει η Πατέρα τον περασμένο Ιούνιο. Την ίδια περίοδο, ακουγόταν σχεδόν καθημερινά ότι η αστρολόγος θα συμμετείχε στο σχήμα της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, όμως, ούτε αυτό το σενάριο ευδοκίμησε.

Το άλλο σενάριο αφορά μία αστρολογική εκπομπή, όμως, οι συζητήσεις αναφορικά με αυτό το ενδεχόμενο δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λίτσα Πατέρα είναι από τις πλέον μακροχρόνιες συνεργασίες του σταθμού και ότι και από τις δύο πλευρές θα αναζητηθεί λύση που θα ικανοποιεί όλους.