Trending Now

Τόρι Σπέλινγκ: «Είμαι τεμπέλα» - Το σοκαριστικό κόλπο που κάνει με τον γιο της

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο podcast της το απόλυτο mommy hack για τις μέρες που οι πολυάσχολες μαμάδες δεν έχουν καιρό για χάσιμο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τόρι Σπέλινγκ αποκαλύπτει το κόλπο της για να εξοικονομεί χρόνο ως... πολυάσχολη μαμά
© Instagram

Η συμβουλή της Τόρι Σπέλινγκ σε πολυάσχολες μαμάδες κανονικά θα έπρεπε να συνοδεύεται από οδηγία τύπου "μην το δοκιμάσετε στο σπίτι" 

Κατά το παρελθόν, η Τόρι Σπέλινγκ έχει αποκαλύψει ότι δεν «το ΄χει» με την καθαριότητα και τη συνέπεια και ότι τα πέντε της παιδιά απορροφούν χρόνο και ενέργεια που δεν αναπληρώνεται.

Αλλά τώρα, η Σπέλινγκ το τερμάτισε και αποφάσισε να μοιραστεί στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «MisSPELLING» το απόλυτο hack για πολυάσχολες μαμάδες που δεν έχουν καιρό για χάσιμο.

Και ποιο είναι αυτό το κολπάκι; Σύμφωνα με την ηθοποιό του Beverly Hills 90210 το να ντύνει τον 7χρονο γιο της, Beau, με τα σχολικά του ρούχα από το προηγούμενο βράδυ για να κερδίσει χρόνο.

«Είναι τόσο κακό. Έχω γίνει τόσο τεμπέλα με τον μικρό μου επειδή είναι τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν από την προηγούμενη ημέρα, που το βράδυ τον βάζω για ύπνο έτοιμο ντυμένο με τα ρούχα που θα πρέπει να φοράει το πρωί στο σχολείο», ανέφερε η Σπέλινγκ κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την τραγουδίστρια Debbie Gibson.

«Έτσι, τρώει βραδινό, κάνει το μπάνιο του, αλλά μετά θα του πω, 'Ε, φίλε. Θα γλιτώσουμε πέντε λεπτά επιπλέον αν ντυθούμε τώρα και μετά μπορείς να κοιμηθείς αργότερα' και εγώ μπορώ να κοιμηθώ αργότερα, και του κλείνω το μάτι», μοιράστηκε η 51χρονη ηθοποιός.

Η τραγουδίστρια από την άλλη κάπως προσπαθούσε να καταπιεί το σοκ της με αυτά που άκουγε και όταν ρωτήθηκε από την Σπέλινγκ για το αν θεωρεί ότι είναι και η ίδια με κάποιο τρόπο «κακή μαμά», απάντησε χαμογελώντας ότι «προσπαθεί να τα καταφέρνει»...

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.