Trending Now

Ψίμυθος: Η επική ανάρτηση του Netflix για το «Lost»

Η εμβληματική σειρά «Lost» μπήκε στο Netflix και μαζί το νησί που...δεν υπάρχει

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ψίμυθος: Η επική ανάρτηση του Netflix για το «Lost»

Η Ψίμυθος, το νησί viral των τελευταίων ημερών ήρθε για να μείνει και ας μην υπάρχει στην πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα νησί που «γεννήθηκε» σε αναρτήσεις στο X και γρήγορα σκαρφάλωσε στις τάσεις του διαδικτύου, καθώς πολύς κόσμος μπήκε στη συζήτηση με χιούμορ, περιγράφοντας σκηνές και «εμπειρίες» από τις μέρες τους στο νησί.

Στo Netflix πριν από μικρό διάστημα μπήκε η εμβληματική σειρά «Lost» των 6 σεζόν και όπως μπορείται να φανταστείτε έγινε ένα μοναδικό «πάντρεμα» των δύο trends του διαδικτύου. Lost X Ψίμυθος.

«Μέρες τώρα χαμένοι σε ένα μόνο νησί.. LOST, όλες οι σεζόν τώρα στο Netflix» γράφει η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από μια εικόνα του νησιού της τηλεοπτικής σειράς, αλλά γράφει με μεγάλα γράμματα «Ψίμυθος, the Lost Island» ενώ από κάτω γράφει «Αιγαίο Πέλαγος».

Ψίμυθος: Το πιο viral νησί του καλοκαιριού (αν βρεθεί)

Το καλοκαίρι σιγά σιγά κλείνει τις «πόρτες» του και οι περισσότεροι έχουμε στο στενό μας κύκλο άτομα που μοιράζονται το πώς πέρασαν τις διακοπές τους, σε ποιο νησί πήγαν και αν ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο πιο δημοφιλής προορισμός τις τελευταίες ώρες δεν είναι άλλος από την Ψίμυθο. Και η ερώτηση είναι εύλογη: προς τα πού πέφτει αυτό το νησί;

Ένα μικρό, άγνωστο νησί κάπου στο Αιγαίο έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων και αμέτρητων memes στο «Χ». Μόνο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Η Ψίμυθος έχει την τιμητική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες της πλατφόρμας να αποθεώνουν το φανταστικό… νησί που κανείς μέχρι πρότινος δεν είχε ξανακούσει.

Η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας του ελληνικού «Χ»

Η Ψίμυθος είναι αποκύημα της φαντασίας του ελληνικού «Χ», τρεντάρει στο γνωστό social media και οι χρήστες συμμετέχουν στο παιχνίδι κάνοντας φανταστικές συζητήσεις. Η Ψίμυθος έγινε talk of the town.

Όλα ξεκίνησαν με ένα tweet του λογαριασμού στο «Χ» από τον χρήστη @beatBukowski, ο οποίος έριξε την ιδέα και αυτή υλοποιήθηκε στο άψε σβήσε.

«Να βρεις ένα ψεύτικο όνομα για νησί, φασέικο λίγο, Ψίμυθο π.χ., και να λες ότι φέτος η φάση ήταν εκεί. Δεν έχεις πάει Ψίμυθο; Ε ρε φίλε, γ***ει. Έγινε χαμός φετος».

Το ελληνικό «Χ» στη συνέχεια τα έδωσε όλα, βοηθώντας στο χτίσιμο του μύθου της Ψιμύθου, ένα φανταστικό νησί που κέρδισε την καρδιά των ταξιδιωτών.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις για την Ψίμυθο