Trending Now

20 κιλά σε 6 μήνες: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι αυτή η συνήθεια της άλλαξε τη ζωή

Μία Tik Toker μοιράστηκε βήμα προς βήμα την καθημερινότητά της το τελευταίο εξάμηνο για να αποδείξει πώς έχασε βάρος με μόνο μία αλλαγή

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι έχασε γύρω στα 20 κιλά, αλλάζοντας μία και μοναδική συνήθεια στην καθημερινότητά της

Λίγοι μπορούν να ισχυριστούν ότι η απώλεια βάρους είναι μια εύκολη υπόθεση. Για τους περισσότερους από εμάς υπάρχει σημαντική δυσκολία στο να χάσουμε έστω και λίγα κιλά, πόσω μάλλον τη στιγμή που διάφορες ιστορίες θάρρους, στέρησης και γενναιότητας κατακλύζουν κάθε μέρα τα social media.

Ωστόσο, για την Tik Toker @fitannie, η δίαιτα δεν ήταν ο μόνος σύμμαχός της στην προσπάθειά της να χάσει περίπου 20 κιλά μέσα σε έξι μήνες, με τα πρώτα 4 να τα «αποχωρίζεται» ήδη από τον πρώτο μήνα που αποφάσισε ότι ήθελε να αδυνατίσει. Τι έκανε; Ξεκίνησε να περπατάει. Πολύ. Για την ακρίβεια, δεν σταματούσε αν δεν συμπλήρωνε τα 20.000 βήματα κάθε μέρα...

Μάλιστα, η ίδια είχε φροντίσει να δημοσιεύσει ένα βίντεο ήδη από τον πρώτο μήνα της προσπάθειάς της, στο οποίο εμφανιζόταν «πριν» και «μετά» τη συνήθεια των 20.000 βημάτων και με την αλλαγή στο σώμα της να είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. «Είμαι τόσο σοκαρισμένη, δεν ξέρω για εσάς, αλλά νομίζω ότι 30 ημέρες είναι τρέλα για τέτοιου είδους αποτέλεσμα. Είμαι τόσο χαρούμενη που τράβηξα αυτές τις φωτογραφίες γιατί δεν μπορούσα να τις δω στον καθρέφτη. Έχασα περίπου 4 κιλά τις τελευταίες 30 ημέρες, αλλά είμαι επίσης σχεδόν σίγουρη ότι έκανα μυς από το τόσο περπάτημα», εξηγεί η Ανι.

Η ίδια, ως νεαρή μητέρα, μοιράζεται συχνά τα μυστικά και τις προσπάθειές της να ξαναβρεί το σώμα της, όμως, αυτή τη φορά φαίνεται ότι κατάφερε να εκπλήξει τους χιλιάδες followers της με αυτή την αλλαγή συνήθειας που φαίνεται τη βοήθησε όσο τίποτα απ’ όσα είχε προσπαθήσει το προηγούμενο διάστημα.

Επιμένει, μάλιστα, ότι δεν μπήκε στη διαδικασία να μετράει θερμίδες ή να αγχώνεται με το φαγητό, απλώς ξεκίνησε να τρώει υγιεινά, χωρίς στερήσεις ωστόσο. Όπως αποκάλυψε, δεν έχει σκοπό να συνεχίσει με τα 20.000 βήματα, είναι, όμως, αποφασισμένη να συνεχίσει να περπατάει πολύ κάθε μέρα.

«Πλέον θέλω να επιστρέψω στα 10-15.000 βήματα την ημέρα. Τα 20.000 ήταν κάπως αγχωτικά, δεν θα πω ψέματα, θέλω να είναι διασκεδαστικό το περπάτημα και να μην το νιώθω σαν αγγαρεία», λέει.

Είναι, όμως, ρεαλιστικός αυτός ο στόχος; Πρέπει να περπατάμε τόσο πολύ; Σύμφωνα με έρευνες, ο άνθρωπος πρέπει να περπατά περίπου 10.000 βήματα την ημέρα για να διατηρεί την ευεξία του και τη σωστή καρδιαγγειακή του λειτουργία, ενώ ήδη από τα 2.000 βήματα την ημέρα μπορεί να δει ωφέλη στην καθημερινότητά του.