Trending Now

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ντουπλάντις πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ έγινε viral

Πώς γιόρτασε το άλμα του στα 6.26 μέτρα στο επί κοντώ ο «ιπτάμενος» Σουηδός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντουπλάντις: Πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ τρώγοντας μπέργκερ
Ντουπλάντις: Πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ τρώγοντας μπέργκερ © Adam Warzawa/ EPA

Ντουπλάντις: Πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ τρώγοντας μπέργκερ - Viral έγινε ο τρόπος που γιόρτασε το άλμα του στα 6.26 μέτρα

Κορυφαίες επιδόσεις σημειώθηκαν φέτος στο Diamond League στη Σιλεσία της Πολωνίας, μία από τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις της σεζόν στον ανοικτό στίβο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν το πανελλήνιο ρεκόρ του Εμμανουήλ Καραλή, που έγινε ο πρώτος Έλληνας που πέρασε τα 6 μέτρα στο επί κοντώ αλλά και ο Σουηδός ιπτάμενος Άρμαντ Ντουπλάντις, ο οποίος 20 ημέρες μετά το χρυσό μετάλλιο και το παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έκανε και πάλι νέο παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6.26 μέτρα.

Ο 24χρονος Σουηδός πανηγύρισε με την ψυχή του στο γήπεδο τη νέα του επίδοση και όταν τελείωσε ο αγώνας το... γιόρτασε μ' ένα απρόσμενο τρόπο. Ο Ντουπλάντις, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, αλλά η μητέρα του είναι από τη Σουηδία, ανακάλυψε ότι στη Σιλεσία υπάρχει κατάστημα της γνωστότερης σουηδικής αλυσίδας φαστ φουντ και το βίντεο που ανέβασε έγινε αμέσως viral.

«Έσπασα το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν είχα φάει για 7 ώρες... Βρήκα Max στην Πολωνία», έγραψε στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok αφήνοντας στη συνέχεια την κάμερα να τον δείχνει να τρώει μπέργκερ, κοτομπουκιές, τηγανιτές πατάτες και φυσικά να πίνει και αναψυκτικό. 

Δείτε το viral video:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.