Trending Now

Σαμπρίνα Κάρπεντερ – Τζένα Ορτέγκα: Το αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο κλιπ τους

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το νέο της κομμάτι «Taste»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Το νέο βιντεοκλίπ με την Τζένα Ορτέγκα ξεκινά με προειδοποίηση προς τους θεατές και κυρίως προς τους ανήλικους 

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το νέο της κομμάτι «Taste».

Στο πλευρό της Σαμπρίνα Κάρπεντερ, συμπρωταγωνιστεί η ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Wednesday», Τζένα Ορτέγκα σε ένα βίντεο κλιπ που αν το δεις, δύσκολα το ξεχνάς. Σε αυτό το βίντεο, σε σκηνοθεσία του Ντέιβ Μέγιερς, η Κάρπεντερ και η Ορτέγκα είναι πρωταγωνίστριες σε μια πλοκή με ανατρεπτική αφήγηση που θυμίζει ταινία τρόμου και μία κάπως διεστραμμένη ερωτική ιστορία.

Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε στο βίντεο είναι μια προειδοποίηση»«Το ακόλουθο βίντεο περιέχει ρητό περιεχόμενο και απεικονίζει γραφική βία, η οποία μπορεί να είναι προσβλητική για ορισμένους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή».

Στη συνέχεια, καθώς η 25χρονη τραγουδάει τη δική της άγρια εκτέλεση του rock-a-bye-baby, βλέπουμε όπλα, μαχαίρια, χειροπέδες και ακόμη και ένα αρκουδάκι με δεμένα μάτια στο κρεβάτι της.

Και τότε έρχεται το ξεκαρδιστικό, καθώς ακολουθεί έναν προφανή πόλεμο μεταξύ Καρπέντερ και Ορτέγκα... και ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί να σχετίζεται με τον πρώην της ποπ σταρ, Σον Μέντες.

Οι δυο τους προσπαθούν να «εξοντώσουν» η μία την άλλη με τους πιο δημιουργικούς τρόπους, εμπνευσμένους από κλασικές ταινίες τρόμου όπως το «Kill Bill» και το «Scream».

Σχετίζεται όμως το βίντεο κλιπ της Κάρπεντερ με τον Σον Μέντες;

H Κάρπεντερ ήταν «μπλεγμένη» σε ένα υποτιθέμενο ερωτικό τρίγωνο με τον Μέντες και την Καμίλα Καμπέγιο στις αρχές του περασμένου έτους.

Τον Μάρτιο του 2023, ενώ η Κάρπεντερ θεωρούσε ότι έβγαινε με τον τραγουδιστή, ο Μέντες δήλωσε δημοσίως ότι δεν έβγαινε με την τραγουδίσρια της ποπ και στη συνέχεια, ένα μήνα αργότερα, εθεάθη δήθεν να «τα φτιάχνει» με την Καμπέγιο - με τους δυο τους να έχουν βγει και στο παρελθόν.

Ακούγοντας τους στίχους, μπορείτε να καταλάβετε τη σύνδεση. Η Κάρπεντερ τραγουδάει: «Άκουσα ότι είστε ξανά μαζί και αν αυτό είναι αλήθεια, θα πρέπει απλά να με γευτείς όταν σε φιλάει, αν θέλεις για πάντα, πάω στοίχημα ότι θέλεις, απλά να ξέρεις ότι θα με γευτείς κι εσύ».

Το σουρεάλ βίντεο κλιπ

Το βίντεο συνεχίζει με ένα απολαυστικό «κυνηγητό» γεμάτο ανατροπές και μαύρο χιούμορ. Σε μια σκηνή, η Ορτέγκα νομίζει ότι φιλάει τον αγαπημένο της, αλλά ξαφνικά αυτός μετατρέπεται στη Κάρπεντερ, και η ηθοποιός την κόβει με αλυσοπρίονο.

Στο τέλος, οι δύο τους βρίσκονται στην κηδεία του «αγαπημένου» τους, ντυμένες στα μαύρα, αλλά αντί να χύσουν δάκρυα, φεύγουν γελώντας.

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, η οποία συνέγραψε το τραγούδι «Taste» μαζί με την Τζούλια Μάικλς και την Έιμι Άλεν, έχει περιγράψει το άλμπουμ της ως την «καυτή μεγαλύτερη αδερφή» του προηγούμενου της άλμπουμ «Emails».